Yusuf Araz - Defne Samyeli... TAZMİNAT DAVASINDA NE KARAR ÇIKTI?

Yusuf Araz - Defne Samyeli... TAZMİNAT DAVASINDA NE KARAR ÇIKTI?

Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz, kirasını ödemediğine dair iddialarda bulunmuş ve avukatı ile icra takibi başlatarak tahliye davası açmıştı. Araz'ın bunu kendisini küçük düşürmek için yaptığını öne süren Defne Samyeli de harekete geçmişti. Samyeli'nin iş insanına açtığı 50 bin liralık manevi tazminat davasında karar çıktı.

İş insanı Yusuf Araz, Kemerburgaz'daki Pasifik Villaları'nda bulunan evinde sekiz yıldır kiracı olarak kalan Defne Samyeli'nin son bir yıldır kirasını ödemediğini öne sürmüştü.

Samyeli de İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak Araz hakkında 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı.

Dilekçede, Yusuf Araz'ın yaptığı açıklamanın doğruluk payı olmamakla birlikte bu hareketin Samyeli'yi zor durumda bırakmak ve kamuoyu önünde adını karalamak için kasten yapılmış olduğu açıktır ifadesi kullanılmıştı.

KARAR ÇIKTI 

Aralarında suların durulmadığı Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz arasındaki 50 bin liralık manevi tazminat davasında karar çıktı.

Günaydın'dan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre, mahkeme Samyeli'nin manevi tazminatını kısmen kabul ederek Yusuf Araz'ın 20 bin lira ödemesi yönünde karar verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.