Yusuf Güney...SAHNE DEKORU  METROBÜS OLDU!

Yusuf Güney...SAHNE DEKORU METROBÜS OLDU!

Yusuf Güney Bahçelievler’deki bir AVM’nin 10 yıl konserine çıktı. Halk konserinde şarkıları ile keyifli dakikalar yaşatan Yusuf Güney şarkıları kadar yaptığı taklitler ile de dikkat çekti.

Sıcak kanlı sempatik şarkıcı Yusuf Güney Ramazan’da da dur durak bilmiyor. Yoğun bir tampoda çalışan ünlü sanatçı Ramazan ayını da boş geçmedi.

Bahçelievler E-5 karayolu kenarındaki Metroport AVM’de ramazan etkinlikleri içinde halk konseri veren sanatçı beğeni topladı.

AVM’nin 10. Yılı konserine çıkan genç sanatçı şarkıları ile hayranlarını coşturdu.

Fes taktı ramazanlık oldu…

Konser öncesi röportajında yepyeni şarkısını yakında piyasaya çıkartacağını belirten Yusuf Güney röportaj sırasında da başına fes takıp taklitler yaptı.

yusufguney_fes1.jpgyusufguney_fes2.jpg

Başındaki fes ile yaptığı taklitler ile de ilgi gördü. “Ramazanlık Yusuf olduk” diyerek fesli haline gülen sanatçı daha sonra AVM bahçesine kurulan sahneye çıkarak şarkılarını söyledi.

Metroport AVM’nin sahipleri Çetin Gül, Osman Gül ve genel müdür Mustafa Ozan ile sahneye getirilen 10 yıl pastasını da kesti.

yusufguney_metroport_pasta.jpg

Metrobüs manzaralı konser…

Konser sırasında ilginç anlar da yaşandı. Konser verilen alanın E-5 karayolu kenarında olması yoldan geçen şoförlerin dikkatlerinin konser alanı önünden geçerken korna çalarak konsere eşlik etmelerine neden oldu.

Hemen yanında da metrobüs durağı olan sahnede Yusuf Güney’de metrobüs içindeki yolculara el sallayarak konsere davet etmesine neden oldu.

Yusuf Güney “Çok yerde konser verdim ama ilk kez E-5 manzaralı konserim oldu. Buradan geçen sürücüler kaza falan yapmasa bari” dedi.

Konserinde sesi güzel gençlere de sahnede şarkı söyleme fırsatı veren Yusuf Güney onlarla düet yapmayı da ihmal etmedi.

yusufguney_metroport_1.jpg

Konserin en önemli bölümü ise Yusuf Güney’ín yaptığı insan şiveleri ile ilgili taklitler idi. Taklitlerini geliştiren sanatçı bir ara sahneye aldığı bir arkadaşı ile birlikte Halit Akçatepe ve Kemal Sunal’ın rol aldıkları bir filminden Şaban – Ramazan karakterlerini canlandırdılar.

Seyircinin ısrarı ile Zeki Alasya, Metin Akpınar taklidi de yapan ünlü sanatçı “Ekmeğimizi böyle çıkartıyoruz ne yapalım” dedi.

Yusuf Güney konser sırasında seyircilerin arasına da karışarak hayranlarının telefonlarından fotoğraf da çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.