YUVARLAK HATLI VE ÇIKIK POPOLAR TEKRAR ESKİ TAHTINA OTURDU.

YUVARLAK HATLI VE ÇIKIK POPOLAR TEKRAR ESKİ TAHTINA OTURDU.

Modern güzellik algısI dar kalçalara yönelmişken, cinsel çekicilik üzerine son yıllarda yapılan araştırmalara göre yuvarlak hatlı ve çıkık popoların eski tahtına oturduğu görülüyor.

KADINSI CAZİBENİN EZELİ SEMBOLÜ; ''BELİRGİN VE YUMUŞAK KIVRIMLAR''

Dünyada farklı dönemlerde farklı kültürlere göre kadın güzelliğine bakış açıları değişmiştir.

Orta Çağ ve sonrası dönemde geniş kalça ve popo dişi güzelliğinin vazgeçilmez sembollerinden biri olarak görülmüştür.

Moda dünyasının dayatmasıyla modern güzellik algısı daha dar kalçalara yönelmişken, cinsel çekicilik üzerine son yıllarda yapılan araştırmalara göre yuvarlak hatlı ve çıkık popoların tekrar eski tahtına oturduğu görülüyor

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi'nden Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Güner popo estetiğinde en çok neyin talep edildiği ve uygulamanın nasıl yapıldığıyla ilgili bilgi verdi.

En zayıf kadınlar bile popo ve memesinin büyük ve çıkık olmasını ister. Popo ne denli yuvarlak ve çıkık ise kadın o kadar dişidir.

İnsanların en çok büyük basen, basık ve sarkmış popo şikayetiyle kendilerine başvurduğunu söyleyen Superplast Estetik Cerrahi Merkezi'nden Op. Dr. Hüseyin Güner sözlerine şöyle devam etti.:

'Başvuran hastaların basen yağlarını alıp, yağ canlılığını arttırdıktan sonra popoya enjekte ediyoruz. Böylece daha dengeli bir görüntü elde ediyoruz. Gelişimini tamamlamış tüm yaş grupları bu işlem için uygundur.

Gençler daha çok küçültme veya büyütme, yaş ilerledikçe popo kaldırma için geliyorlar.

Lazer ile popo kaldırma ve popoya kök hücreden zenginleştirilmiş yağ transferleriyle arzu edilen görünüme ulaştırıyoruz.'' Popo estetiği ameliyatlarının çoğunluğu kesi gerektirmediğinden hasta için kolaydır, herhangi bir efektif ameliyattakinden daha fazla risk taşımaz.

Çok az durumda gerekse de, revizyonları kolay olmaktadır. Sonuçları çoğu zaman tatmin edicidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.