Zahide Yetiş... ANA YÜREKLERİ AĞLATTI!

Zahide Yetiş... ANA YÜREKLERİ AĞLATTI!

Sunucu Zahide Yetiş, beş aylık hamile anne adayının yardımına ve yüreğine sonsuz teşekkürlerini iletirken gözyaşlarına boğuldu.

"6. çocuğumu evlatlık versem günaha girer miyim?" sorusuyla sessiz çığlığını tüm Türkiye'ye haykıran Melek Anne'nin dramı, Almanya'dan gelen yardım telefonuyla mutlu sona erdi.

'Zahide ile Yetiş Hayata' programına telefonla bağlanan Melek adlı bir bayan izleyici, 6. çocuğuna dokuz aylık hamile olduğunu ve doğum sonrası bebeğini evlatlık vermek istediğini söyleyince duygusal anlar yaşandı.

Melek Hanım, ilahiyatçı Yusuf Kavaklı'ya "6. çocuğumu evlatlık versem günaha girer miyim?" diye sordu. Ünlü sunucu Zahide Yetiş, cezaevindeki eşinden 6. çocuğuna hamile olan annenin dramına sessiz kalamayan izleyici telefonuyla gözyaşlarını tutamadı.

HAMİLE ANNEDEN MAĞDUR ANNEYE YARDIM ELİ

Yetiş, mağdur anneye "Allah yardımcınız olsun, çok zor işiniz" dedikten sonra kadın ve erkek izleyicilerini doğum kontrolü hakkında bilgilendirmeyi de ihmal etmedi. Yayına Almanya'dan telefonla katılan 5 aylık hamile bir kadın da, mağdur anneye duyarsız kalamayacağını ve yardım elini uzatacağını söylediği anlarda boğazlar düğümlendi.

KAVAKLI: DOĞUM KONTROLÜ GÜNAH DEĞİL

Bu arada Zahide Yetiş, stüdyodaki bir izleyicinin konuyla ilgili olarak "Erkekler doğum kontrolü günahtır diyor, doğru mu" sorusunu da Kavaklı'ya yöneltti. Yusuf Kavaklı ise "Herkes işine gelene sevap, gelmeyene günah diyor. Yok böyle bir şey. Bu tamamen sokak fetvası"

dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.