Zahide Yetiş... EYMEN’E YARDIM ELİ UZATTI!

Zahide Yetiş... EYMEN’E YARDIM ELİ UZATTI!

5 yaşındaki Skolyoz hastası Eymen’in ailesinin yaptığı yardım çağrısı “Zahide Yetiş’le”’de hayat buldu ve yayına telefonla bağlanan Prof. Dr. Ahmet Alanay, minik Eymen’in ameliyatını üstlendi.

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, birbirinden önemli konukları işlemeye devam ediyor. Programın bugün yayınlanan bölümünde, daha önce Show TV Ana Haber’le tüm Türkiye’nin yüreğini sızlatan 5 yaşındaki Skolyoz hastası Eymen Yasir Kapucu’nun ailesi vardı. Eymen’in ailesinin yaptığı yardım çağrısı “Zahide Yetiş’le”’de hayat buldu ve yayına telefonla bağlanan Prof. Dr. Ahmet Alanay, minik Eymen’in ameliyatını üstlendi.

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün; Prof. Dr. Cihan Aksoy konuk oldu. Prof. Dr. Cihan Aksoy canlı yayında bel ve diz ağrılarından, temizlik yaparken vücudumuzun duruş pozisyonlarına kadar bir çok konuda seyirciye bilgiler verdi.

CANLI YAYINDA ÇAĞRIDA BULUNDU!

Daha önce Show TV Ana Haber’de izlediğimiz ve tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan 5 yaşındaki skolyoz hastası Eymen’in ailesi de “Zahide Yetiş’le”’nin konuğu oldu. 

Doğuştan Skolyozu (omurga eğriliği) olan Eymen Yasir Kapucu’nun sağlık sorununu gündeme getiren Zahide Yetiş, canlı yayında çağrıda bulundu. Eymen’in ameliyatı için bu alanda uzman doktorlardan yardım çağrısında bulunan Zahide Yetiş, ne gerekiyorsa yapılması için herkesi göreve çağırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.