Zahide Yetiş... İKİ AYDA 7 ÖDÜL!

Zahide Yetiş... İKİ AYDA 7 ÖDÜL!

`Zahide ile Yetiş Hayata` programının başarılı sunucusu Zahide Yetiş, 2015`in ilk aylarında farklı kurum ve kuruluşlardan 7 ödül almayı başararak bir ilke imza attı.

Zahide Yetiş, 'magazinci.com'un düzenlediği 'İnternet Medyası 2014 Yılın En İyileri' gecesinde de 'Yılın En İyi Kadın Kadın Kuşak Programı Ödülü'nü aldı.

Magazin basınının duayen isimlerinden Nurettin Soydan?ın genel yönetmenliğinde 15. yıl önce yayın hayatına başlayan 'magazinci.com' internet sitesince düzenlenen 'İnternet Medyası 2014 Yılın En İyileri', Ataköy Sheraton Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ekranların sevilen yüzü, başarılı programcı Zahide Yetiş, 'Yılın En İyi Kadın Kadın Kuşak Programı Ödülü'nü davetlilerin güçlü alkışları arasında aldı. Yetiş'in ödülünü Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu verdi. Bu ödülle Zahide Yetiş, 2015 yılı başından beri yaklaşık 2.5 ayda farklı kurum ve kuruluşlardan 7 ödül almayı başardı.

ÜNLÜLER GEÇİDİ

Gecede iş, sanat ve magazin dünyasının renkli isimleri de hazır bulundu. Ayrıca Kadir İnanır, Muazzez Ersoy, Kıraç, Hande Yener, Berksan, Alişan, Çağla Şikel, Ferdi Tayfur, Okan Bayülgen, Oya Aydoğan, Mustafa Topaloğlu, Murat Başoğlu, Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya, Ersin Düzen, Rıdvan Dilmen, Serdar Gökhan ve Şirin Payzın gibi sanat, medya ve spor dünyasının önemli isimleri de ödüle layık bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.