Zahide Yetiş... 'ŞİFA NİYETİNE' İFTARI!

Zahide Yetiş... 'ŞİFA NİYETİNE' İFTARI!

Ünlü programcı Zahide Yetiş, ‘Şifa Niyetine’ adını verdiği yeni kitabının tanıtımını Portaxe’te düzenlediği iftarda gerçekleştirdi.

Başarılı televizyoncu Zahide Yetiş, her biri branşında uzman 15 Tıp Profesyoneli ile görüşüp derlediği röportajlarından oluşan ‘Şifa Niyetine’ adlı kitabının tanıtımını dün akşam Portaxe’teki iftar yemeğinde yaptı.

Zahide Yetiş, bir dönem ekranlarda dört sezon boyunca ‘Doktorum’ programını sunduğu sırada yaptığı röportajları derleyerek kitap haline getirdi. 

Postiga Yayınevi’nden çıkan kitabın tanıtımını doktorları için verdiği iftar yemeğinde tanıtan ünlü sunucu Yetiş “Şifa isteyen herkesin edinmesi gereken bir kitap. Kadın doğumdan kardiyolojiye, ev ekonomisine kadar çok kıymetli 15 doktorumla birlikte çalıştım. Evinizde bulunması gereken bir kitap. Buradan para kazanacak değilim. Gelirini de Darülaceze’ye bırakıyorum. Benden çok doktor tanıyan yoktur. En gerekli şey iyi bir hekimdir. Doktor adaylarına bile tavsiye edebilirim, ders alınabilecek bir kitap oldu” diye konuştu.

DOKTORLAR VE GAZETECİLER AYNI İFTARDA

Güzel sunucunun verdiği iftar yemeğine  Porf Dr Kerim Güler, Prof Dr Nermin Güler, Prof Dr, Atilla Arınç, Prof Dr. Cihan Aksoy, Prof. Dr Meriç Aksoy, Doç. Dr Baki Albayrak, Prof. Dr Kadir Demir,  Dr. Ece Hattat, Prof Dr. Nevzat Kalyon, Prof. Dr Işıl Baral Kulaksızoğlu,  Dr. Fevzi Özgönül, Prof Dr. Dilaver Özturan,  Doç. Dr Oğuz Özyaral, Prof. Dr. Zeynep Oşar Siva,  ve Prof Dr. Mustafa Yener katılırken geceye Ünlü Gazeteciler Burhan Akdağ, Nurcan Sabur, Gala Dergisi Genel Yayın Müdürü Hakan Solaker, Reyhan Durmuş,  Oğuzhan Türkoğlu, Muammer Yaşar ve çok sayıda seçkin davetli büyük ilgi gösterdi

DÜĞÜN DERNEK SÜRPRİZİ

Yetiş ayrıca Temmuz ayında ikincisi çekilecek olan ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ filminde konuk oyuncu olarak rol alacağını da belirtti. Çok heyecanlı olduğunu ve sabırsızlandığını ifade eden Yetiş, rolü hakkında detay vermekten kaçınırken “Beni çok heyecanlandıran bir şey.

Düğün Dernek 2 Sünnet’te bu sefer ben de varım konuk oyuncu olarak. Güzel bir heyecan benim için. Rolüm de sürpriz olsun. Ben rolümü okurken bile çok güldüm, çok keyifli bir iş gelecek. Temmuz ayında çekeceğiz inşallah” dedi.  

 

İŞTE TANITIMDAN FOTOĞRAFLAR  

 

ZAHİDE YETİŞ'İN İFTARINDAN... VİDEO-1  

 

ZAHİDE YETİŞ'İN İFTARINDAN... VİDEO-22

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.