ZAHİDE YETİŞ’LE BİLİNMEYENLER ORTAYA ÇIKIYOR!

ZAHİDE YETİŞ’LE BİLİNMEYENLER ORTAYA ÇIKIYOR!

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, ilgi çekici bir bölümle seyircisi ile buluştu.

 Programın bugün yayınlanan bölümünün konuğu herkesin ilgiyle takip ettiği Evlilik ve İlişki Terapisti Selin Karacehennem oldu. Seyircilerden gelen soruları yanıtlayan Selin Karacehennem, mutlu evlilik ve çocuk gelişimi için önemli tüyolar verdi.

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün; “Kayınvalide Gelin İlişkileri”, “Evliliklerde Sosyo Ekonomik Durumun Etkileri”, “Aldatma”, “Evlendikten Sonra Yaşanan Zorluklar” ve “Üvey Çocuk Üvey Anne İlişkisi” Evlilik ve İlişki Terapisti Selin Karacehennem ile muhteşem bir sohbet gerçekleşti.

EVLENMENİN YAŞINI AÇIKLADI!

Bir seyircinin sorusu üzerine konuşan Selin Karacehennem, ezber bozan bir açıklamada bulundu. Evlilik yaşının kadın ve erkekte kaç olması gerektiği sorusunu yanıtlayan Selin Karacehennem; “Erkekler 30 yaşında, kadınlar ise 27-28 yaşlarında evlenmelidir” dedi. Erkeklerin kendilerinden büyük kadınlarla evlenmesinin de normal olduğunu belirten Selin Karacehennem, hiç kimsenin evde kalmaktan korkmaması gerektiğini de söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.