Zahide Yetiş’le... “ÇOCUKLARINIZA KEÇİ SÜTÜ İÇİRİN”

Zahide Yetiş’le... “ÇOCUKLARINIZA KEÇİ SÜTÜ İÇİRİN”

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor.

Programın bugün yayınlanan bölümünde sağlıklı yaşamak için önemli açıklamalar yapan Tıbbi ve Aromatik Bitki Uzmanı Ayhan Ercan, keçi sütü ile yapılan çocuklar için sakinleştirici bir çay tarifi verdi.

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün; Ayhan Ercan, bitkilerle hazırlanan çok özel karışımların tariflerini verdi.

“ÇOCUKLARINIZA KEÇİ SÜTÜ İÇİRİN”

Hiperaktif çocuklar için konsantrasyon arttırıcı bir çay tarifi veren Ayhan Ercan, bu çok özel tarif sayesinde çocukların daha sakin olacağını belirterek hafızalarının da güçleneceğini söyledi. Keçi sütünün de anne sütüne en yakın süt olduğunu belirten Ayhan Ercan, doğal sütün öneminden de bahsetti.

Ayhan Ercan’ın verdiği tarif içerisinde; “1 bardak keçi sütü, 100 gr. Yeşil buğday çimi, 100 gr. Kakao nibi, 50 gr. Gingko biloba, 30 gr. Zerdeçal, 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı” yer alıyor. Ilık keçi sütü ile karıştırılarak yapılan bu doğal çay, çocuklarda konsantrasyonu arttırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.