Zara...  ‘BU ESERLERİ OKUMAK ÇILGINLIK!’

Zara... ‘BU ESERLERİ OKUMAK ÇILGINLIK!’

Evrensel Müziğin güçlü yorumcusu Zara, Derin Aşk’ ismini verdiği arabesk albüm serisinin üçüncüsü ile müzikseverlerle buluşuyor.

Poll Production by Polat Yağcı etiketi ile bugün tüm müzik marketler ve dijital platformlardaki yerini alan ‘Derin Aşk 3’ albümü birbirinden güçlü 10 arabesk şarkıdan oluşuyor.

 

 

 

Her tarzda söylediği şarkılarla geniş bir müzik yelpazesine sahip olan Zara, söylediği arabesk şarkılarla da büyük yankı uyandırdı.

İstek üzerine serinin üçüncüsünü dinleyicilerin beğenisine sunan sanatçı, ‘Derin Aşk 3’ ile yine iddialı geliyor.

 

Orhan Gencebay, Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur, İbrahim Tatlıses, Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ferdi Özbeğen, Kibariye , Behiye Aksoy ve Ercan Turgut gibi usta seslerin daha önce seslendirmiş olduğu eserleri kendine has tarzı ile yeniden yorumlayan Zara, arabesk şarkılara yeni bir soluk getiriyor.

 

Albümün aranjörlüğünü Selim Çaldıran üstlenirken, mix ve masteringde Candar Köker’in imzasını görmekteyiz.

Albüm fotoğrafları için Ayşegül Erbek’in objektifine poz veren Zara, yenilediği imajı ve modern görüntüsü ile de albüme renk katıyor. 

 

 

 

‘BU ESERLERİ OKUMAK ÇILGINLIK!’

Yeni albümü için oldukça heyecanlı olan Zara, ’Derin Aşk’ albüm serisi arabesk müziğin en sevilen eserlerinden oluşuyor.

Daha önce yorumlanıp kabul görmüş bu eserleri okumak aslında çılgınlık. Ama okumamak da haksızlık olurdu.’ şeklinde konuştu. 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.