Zara... 'MÜZİK BİRİNCİ, OYUNCULUK İKİNCİ AŞKIM!'

Zara... 'MÜZİK BİRİNCİ, OYUNCULUK İKİNCİ AŞKIM!'

Güçlü sesi ve yorumlarıyla kalplerin en derinlerine kadar inen evrensel müzik yorumcusu Zara Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu.

 Şıklığıyla göz dolduran sanatçı sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.

Oyunculuğuyla da kendinden söz ettiren Zara sürprizi olduğunu ve bu büyük sürpriz için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Projeleri şöyle anlattı : Çok sevdiğim iki firmada iki ayrı proje geldi ikisinide çok seviyorum. İki hikayede İstanbul’da gerçekleşiyor. İki hikayeden biri mutlaka olacak.

Çok heyecanlıyım şu an hangisi olacak onu da bilmiyorum. Senaryolarını okumaktan gözlerim bozulmuş durumda.

Bir Yandan da tiyatro hocamla çalışmalarımız devam ediyor. Senaryoları seçerken beni yürekten etkilemesi lazım Çünkü ben etkilenirsem herkes etkilenir buna değer veriyorum.

Repertuar yaparken de buna dikkat ederim. Seçtiğim eserlerin halk tarafından gerçekten sevildiğini görüyorum bu anlamda kendime güveniyorum.

Hem beyazperdede olmak hem de ekranda olmak. İkisinin de tozunu yutmuş, damarlarımızda dolaşan kan olduğu için o aşkı hem beyaz perdeyi hem televizyonu istiyorum.

Dizilerdeki yoğun tempoyla çalışmanın zor olmayacağını söyleyen sanatçı bu işe bilerek girdiğini, sahne ve müziğin birinci, sinema ve dizinin de ikinci aşkı olduğunu söyledi.

Mayıs ayında Amerika turnesine çıkacak olan Zara duygularını şöyle anlattı “ yurtdışında güzel ülkemin tınılarını oradaki yaşayan Türklerle ve yabancılarla paylaşmaya alıştım.

Çok iyi geliyor çok mutlu oluyorum. Oraya gitmeden önce biletlerin hepsinin tükendiğini öğreniyoruz.

Bir Sanatçının yaşayabileceği en büyük en muhteşem duyguyu yaşıyorum. Bu çağda benim için ustalık devresi.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.