Zehra... 'CENNETTEN ÇİÇEK' İÇİN HERKES SEFERBER OLDU!

Zehra... 'CENNETTEN ÇİÇEK' İÇİN HERKES SEFERBER OLDU!

Bilindiği gibi Zehra isimli Üniversite öğrencisi Cennetten Çiçek adlı şarkıyı instagram ve youtube da okumuş şarkı çığ gibi buyuyup onmilyonlarca dinlenmiş ve fenomen haline gelmişti.

Bunun üzerine harekete geçen firmalar Zehra’yı transfer için yarışa girmiş ve Zehra ; Erol Köse ‘yi tercih etmişti.

Hızla Serdar Şenyarar tarafından aranje edilen sözü müziği Enes Yıldırım / Koray Albayrak’a ait şarkı uzay hızı ile kliplendi.

 Staylingi ünlü fenomen Yeliz Yasa tarafından yapılan ve Samet  Porsuk tarafından çekilen klip henüz açılmamış olan Cahide adlı İzzet Çapa mekanı ve eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın malikanesi ve yatında çekildi.

Bugüne dek kimseye evini açmayan M. Ali Yılmaz, 'Zehra o kadar masum, temiz ve başarılı ki ona ve prodüktorü Erol Köse ‘ye destek olmak istedim.

Umarım uğurlu gelir' dedi.. İzzet Çapa ise, 'Şarkı ve prodüktorü kırılamıyacak kadar iyi idi.

Henüz açılışı yapılmayan Türkiye'nin en büyük ve görkemli milyonlarca dolar harcanmış mekanıyla sanata destek olmak gurur verici,  nice ünlü istedi vermedik ama bu şarkı başka' diyerek duygularını belirtti .

Bugün yayına giren klip tüm radyo ve TV ile dıgıtal mecralarda yayında ..

Zehra kimdir diyenlere; 1998 doğumlu. Mersin’in Mut ilçesinde doğup büyümüş, 3 kız kardeşin en büyüğü, bir de annesi var.

2014 yılında babasını trafik kazasında kaybetmiş , müziğe sarılmış. Liseyi Karaman Güzel Sanatlar Lisesinde okuyup devamında Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümünde okuyup bu ay mezun oluyor.. 

Erol Köse‘nin prodüktörlüğünü yaptığı single DMC etiketi ile yayınlandı .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum