Zehra Gülüç..."CENNETTEN ÇİÇEK TOPLADI", ŞÖHRETİ KOKLADI!

Zehra Gülüç..."CENNETTEN ÇİÇEK TOPLADI", ŞÖHRETİ KOKLADI!

Son zamanların en çok dinlenen şarkısı “Cennetten Çiçek”in sahibi Zehra Gülüç, elde ettiği başarıyı Star Ana Haber’e anlattı.

21 yaşındaki şarkıcı Zehra Gülüç, YouTube Music de dahil olmak üzere dijital platformlardaki listeleri salladı. Zirveye yerleşen şarkıcı, “Cennetten Çiçek” şarkısıyla Erol Köse ve Müzik Onair PR iş birliği ile başarılı bir çıkış yakaladı.

,Zehra, Star Haber bülteninde şunları söyledi;

zehra_cennet.jpg

“Bundan aylar öncesinde kendime bir YouTube kanalı açtım ama çevremin isteğiyle açtım. Ben çok fazla istekli değildim, oraya cover parçalar yüklemeye başladım. Çok kısa bir süre içinde ‘Cennetten Çiçek’i de coverladım. Şarkıyı bir Instagram hikayesinde görmüştüm, çok hoşuma gitmişti.  Bir fenomen abla beni paylaştı ve onun sayesinde birçok şarkı birçok kişiye ulaştı. Çok kısa sürede 4 milyon izlenmeye ulaştım amatör bir kayıt olmasına rağmen. Ece Erken, Gülben Ergen, Mustafa Sandal ve yurt dışından da birçok kişi şarkıyı paylaştı. Erol Köse yazdı bana ve onun birçok sanatçıyı çıkardığını bildiğim için ona güvendim ve onunla görüşmek istedim. İstanbul’a geldik arkadaşlarımla. 2 haftada 13 milyon izlenme yakaladık.”

İŞTE STAR ANA HABERDEKİ "CENNETTEN ÇİÇEK" VE ZEHRA;


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.