Zeliha Sunal... TRT KENT RADYO İSTANBUL’DA!

Zeliha Sunal... TRT KENT RADYO İSTANBUL’DA!

Zeliha Sunal, her Pazartesi akşamı 21:00-23:00 saatleri arasında, “Zeliha Sunal İle Çepeçevre Müzik” programıyla, TRT Kent Radyo İstanbul’da dinleyicilerle buluşacak. İlk program, 11 Ocak 2016, Pazartesi.

Sahnelerin başarılı ismi, geri dönüşüm konusunda duyarlılığıyla bilinen Zeliha Sunal, çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

“Zeliha Sunal İle Çepeçevre Müzik”te, canlı müzik eşliğinde çevre ve güncel konular, “Faydalı Bilgiler” köşesinde sıradan objelerin sıradışı kullanımı, “İstanbul İstanbul” köşesinde, İstanbul’la ilgili ilginç bilgiler, hava, yol, trafik durumu yer alacak.

Zeliha Sunal, alanında uzman konuklarının yanısıra, canlı müzik konuklarını ağırlayacak ve telefon bağlantılarıyla dinleyicileriyle sohbet ederek, anlık İstanbul bilgilerini alacak.

Müzik ve sahne çalışmalarının yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de devam eden Zeliha Sunal, her Pazartesi akşamı 106.6 frekansından yayın yapan TRT Kent Radyo İstanbul’daki programıyla, sesini daha geniş kitlelere duyurarak, daha güzel bir İstanbul için duyarlı olmaya çağıracak!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.