Zeliha Sunal... YENİ ŞARKISI İLE KÜRESEL ISINMAYA KARŞI UYARDI!

Başarılı müzik insanı, aktivist Zeliha Sunal yeni çalışmasını müzikseverlere şöyle duyurdu: Bu dünyayı, insanları, hayvanları, bitkileri, denizi, suyu, böcekleri ve tabiat ananın her zerresini seven bir sanatçı olarak size bir duyurum var.

Bu günlerde çevre felaketlerinin hızla arttığını görüyoruz. 

Karbon salınımı konusunda  gelişme kaydedemezsek  “küresel ısınma“ nın sonuçlarına çocuklarımız ve onların çocukları ağır bir şekilde katlanacak. 

2048 de denizlerde kirlilikten ve aşırı avlanmadan balık kalmayacak, hızla kesilen yağmur ormanları  10 yıl içinde tükenecek.

8 milyarlık dünya nüfusu için her gün 12 milyarlık yiyecek üretiliyor.

Bunu yaparken 2,5 milyar aç insanın yemeği besi hayvanlarına yediriliyor.

Bu olumsuz gidişatı gören, sorunu yüreğinde hisseden 105 ebeveyn bu projeye destek vererek çevre konusunda ne kadar sınırda olduğumuzu bir şarkıyla anlatmak için bize inandı, bizi elçi seçti.

İnşaat ve maden mühendisi, İSG uzmanı müzisyen arkadaşım @YücelKarakus’un müzikleri eşliğinde kaleme aldığım şarkımızın sözlerini dikkatle dinlemenizi ve elinizden geldiğince çevre sorununa dur demenizi diliyoruz...

Müzik :Yücel Karakuş

Söz: Zeliha Sunal

Düzenleme: Tolga Kılıç

Klip: Bora Çifterler

Prodüktör : Benjamin Button kadınları ve çevre dostu ebeveynler

(Çevre Koruma ve Ambalaj atıklarını değerlendirme  vakfı )ÇEVKO da desteklerini esirgemedi. Şarkı Çevko vakfına 30. Yılında hediye edildi.

ÇEVKO (Çevre Koruma ve Ambalaj Atıklarını Değerlendirme) Vakfı’na destek veren Zeliha Sunal, dünyanın sürdürülebilir geleceği açısından büyük önem taşıyan Geri Dönüşüm konusunda, toplumsal farkındalığın artması ve Geri Dönüşüm kültürünün yaygınlaşması için gerçekleştirilen çalışmalara verdiği katkılarla ÇEVKO Vakfı Yeşil Nokta Özel Ödülü almıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.