Zeliha Sunal... YENİ TEKLİSİ NANKÖR İLE YİNE ÇOK İDDİALI!

Zeliha Sunal... YENİ TEKLİSİ NANKÖR İLE YİNE ÇOK İDDİALI!

Şov dünyasının başarılı ismi Zeliha Sunal’ın yeni single çalışması “Nankör”, TMC etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı.

Zelihan Sunal, yeni single ile birlikte kadınlığını da ön plana çıkaran yeni stiliyle Zeynel Abidin Ağgül’ün objektifi karşısına geçti

Özel sahne performanslarıyla en çok tercih edilen isimlerin başında gelen Zeliha Sunal’ınyeni single’ı“Nankör”ile birlikte imajını da yeniledi. Ünlü modacı Canan Yaka'nın kızı Aslı Ural Zühel,  sahibi olduğu C25 markası ürünleri ile ilk kez Zeliha Sunal'a styling yaptı. Aslı Ural Zühel,bu stylingi yaparken, sahnedeki sıradışı eğlenceleriyle tanınan Sunal'ın romantik kadınsı yönünü, 2015 yaz sezonu modasına uygun çizgilerle ön plana çıkarttı.

Son albümü “Çok Ayıp”ın ardından yeni single“Nankör”ü piyasaya çıkaran Zeliha Sunal, düzenlemesi Murat Yeterimzası taşıyan şarkı ile bu yazın hiti olmaya aday. Aygün Kazımova’nın şarkısından uyarlanan “Nankör”ün sözleri Celal Gurbanov ve Ayşe Birgül Yılmaz’a, müziği ise Gövher Hasanzade’ye ait…

Marşandiz ve Lonca stüdyolarında kaydedilen şarkıdaki klavyeli çalgılar ve davul Murat Yeter, gitar Can Şengün, klarnet Göksun Çavdar tarafından çalındı. Ritmlerde Cengiz Ercümer, mikste Murat Bulut, vokallerde Cihan Okan, Ercüment Vural, Sibel Gürsoy ve Sirel isimleri yer alırken; Göksun Çavdar, Hasan Gözetlik,Anıl Şallıel’den oluşan Grup Brass nefesleri sazları çaldı.

 

Yeni single “Nankör”ünklibiKemal Başbuğ yönetmenliğinde, 40 kişilik bir ekiple, 12 saatte tamamlandı. Midas Stüdyoları’nda yapılan çekimde, birbirinden farklı tarzlarda göreceğimiz Zeliha Sunal’ın stylingini yine Aslı Ural Zühel üstlendi. “Nankör”, tüm dijital platformlardan indirilebilir ve dinlenebilir.

Doğaya dost, çevreci ve geri dönüşüm konusunda duyarlılığıyla da bilinen Zeliha Sunal, müzik çalışmalarının yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de devam ediyor.ÇEVKO’nun2015 yılı proje elçisi olan sanatçı, vakıf ile birçok etkinlik düzenleyecek.Sunal, aynı zamanda, kendi Youtube kanalı Handcraft TV’de “ambalaj atıkları çöp değildir” diyor ve atıklardan malzemelerden kısa sürede pratik eşyalar tasarlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.