Zengin ve Yoksul... ALEYNA HERKESİ ŞAŞIRTIYOR!

Zengin ve Yoksul... ALEYNA HERKESİ ŞAŞIRTIYOR!

Her istediğini elde edenlerin bencilliği ile istedikleri hiçbir şeyi elde edemeyenlerin öfkesini anlatan "Zengin ve Yoksul" 3. bölümüyle 21 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında...

3.Bölüm Özeti:

Aleyna’nın vurulması herkesi şok etmiştir. Karan ve Aysel de yaşananlardan dolayı büyük üzüntü içindedirler. Ancak Aziz’in yeni hamlesi gecikmez.

Sema’nın kurtulabilmesi için Karan’ın ödemesi gereken bir bedel vardır. Bu esnada Aleyna’nın babası ile ilgili öğreneceği şeyler şok eder;

Aleyna herkesi şaşırtacak bir adım atar. Meral, kendisine yeğeni ve kocası ile ilgili mail atan kişinin peşine düşer.

Aysel ve Karan, Aziz’in pis işlerinden birini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir oyuna girişirler. Acaba bu işten sıyrılmaları, umdukları kadar kolay olabilecek mi?

ROLÜME EMPATİ YAPARAK HAZIRLANDIM

zenginveyoksul_evrimsolmaz.jpg

ATV’nin pazar akşamları ekranlara gelen yeni dizisi Zengin ve Yoksul’un Meral’i Evrim Solmaz uzun zaman sonra neden bu dizi ile ekranlara döndüğünü anlattı.

Bu projenin, çalışmaya niyet ettikten hemen sonra gelen ilk teklif olduğunu anlatan Evrim Solmaz, “Tüm görüşmelere heyecanla katıldım.

Kast direktörüme, yapımcıma, yönetmenime ve senaristlerime duyduğum sempati ve işlerine duyduğum güven ile bu serüvenin parçası oldum.

Oynadığım rolün yardım severliği, iyi niyetli oluşu, eşini ve çocuğunu seven bir kadın oluşu ve etrafına karşı saygılı duruşunu kendime yakın buluyorum.

Bunun yanı sıra oynadığım karakter ile benim aramda ciddi bir kültür, yetişme ve eğitim farkı var. Ben çalışan bir kadınım, sanatçıyım, o ise ev hanımı.

Bu tür farklardan doğan davranış farklılıklarımız var. Örneğin Meral karakteri ezilmiş, bastırılmış, kendini ve doğrularını ifade etme özgürlüğüne sahip değil.

Meral ile benim aramdaki en belirgin farklar bunlar diyebilirim” dedi. Rolünü daha iyi anlamak adına Meral gibi bastırılmış duyguları olan kadınlarla arasında empati kurmaya çalıştığını söyleyen Solmaz, “Gelin gittiği evde ezilen, horlanan, maddi gücü olmadığı için yeni bir düzen kuramayan, baba ocağına geri dönemeyen kadınlarımızı, acılarını ve çıkmazlarını hissetmeye çalıştım.

Bu çalışmada bana destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.