Zengo... ŞAHAN GÖKBAKAR İLK KEZ YÖNETMEN KOLTUĞUNDA!..

Zengo... ŞAHAN GÖKBAKAR İLK KEZ YÖNETMEN KOLTUĞUNDA!..

Çamaşırhane Film, Yasemin Sakallıoğlu'nun senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı ‘Zengo’ filmiyle salonları kahkahalarla çınlatmaya hazırlanıyor.

Gişe rekortmeni ‘Recep İvedik’ serisinin yanı sıra; ‘Celal ile Ceren’, ‘Osman Pazarlama’ ve ‘Kayhan’ gibi komedilerle sinema seyircisinin gönlünü kazanan Çamaşırhane Film, Yasemin Sakallıoğlu'nun senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı ‘Zengo’ filmiyle salonları kahkahalarla çınlatmaya hazırlanıyor. 

Çamaşırhane Film, bugüne kadar yaptığı filmlerle 40 milyon seyirciyi güldürürken, ‘Zengo’ ile nitelikli komedilerine bir yenisini ekleyecek.

6 Mart’ta seyirciyle buluşacak ‘Zengo’nun yönetmenliğini ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Müge Manuş’la birlikte üstlendi.

Kariyerinde ilk kez ‘Zengo’ için yönetmenlik koltuğuna oturan Gökbakar, sinema kariyeri boyunca edindiği tecrübeyi ilk filmini çeken Yasemin Sakallıoğlu için seferber etti.

Recep İvedik karakterini fenomen mertebesine ulaştıran Gökbakar, komedideki tecrübesini bu kez ‘Zengo’ için kullandı.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra Instagram’da yayınladığı videolarla da milyonların kalbine giren Yasemin Sakallıoğlu'nun ilk sinema deneyimi olan ‘Zengo’da Dilşah Demir, Ece İrtem, Semih Varol ve Ünal Kantarcı gibi oyuncular da yer alıyor.  

Zengo, kendi imzasının olduğu tasarımlarıyla ünlü bir modacı olmanın hayallerini kuran Zerrin'in, bu yolda en büyük rakibi olarak gördüğü mahalleden Menkıbe ile olan rekabetini anlatıyor. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.