Zerrin Sümer...  `DİŞİ RAY CHARLES`!..

Zerrin Sümer... `DİŞİ RAY CHARLES`!..

Deneyimli oyuncu Zerrin Sümer, komedyen Atalay Demirci`nin "Taff Pictures" yapımcılığında çektiği ilk filmi "Güvercin Uçuverdi" de farklı bir rolle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor...

Züğürt Ağa, Çalıkuşu, Bir Demet Tiyatro, Tatlı Kaçıklar gibi yıllara meydan okuyan yapımlara imza atmış olan deneyimli oyuncu Zerrin Sümer, komedyen Atalay Demirci?nin Taff Pictures? yapımcılığında çektiği ilk filmi 'Güvercin Uçuverdi' de farklı bir rolle izleyicilerinin karşısına çıkacak.

"Ben seni uçurucam" sloganıyla yola çıkan 7?den 70'e herkesin izleyebileceği komedi "Güvercin Uçuverdi"de Yüksel Güvercin'in (Atalay Demirci) görme engelli annesi Gülizar Ana rolüyle izleyiciyle buluşacak olan Zerrin Sümer, piyano çaldığı sahneyle de dünyaca ünlü piyanist ve blues ustası Ray Charles'a atıfta bulunuyor.

'Karanlıkta Diyalog' sergisine gitti, 1 saat karanlıkta kaldı...

27 Mart'ta vizyona girecek filmde kariyerinde ilk kez bir görme engelli rolünde oynayan Zerrin Sümer, role hazırlık aşamasını şöyle anlattı: "Senaryoyu okuduktan sonra ufak bir araştırma yaptım ve Karanlıkta Diyalog sergisine gitmeye karar verdim. 1 saat boyunca karanlıkta İstanbul?daki mekanları geziyormuş hissi veren bir dolaşım yaptık. Bir uzvun hissetmeyince diğerinin daha duyarlı olduğunu orada daha iyi anladım. Dokunarak ve duyarak gezdiğimiz yerleri hissettik. Bu deneyim sayesinde hem görme engellilerle bundan sonra daha iyi iletişim kuracağım hem de rolümü yabancılaşmadan, tamamen içine girerek oynadım" dedi.

"Atalay tüm evlatlarımdan farklı"...

Çok samimi bir film yaptıklarını anlatan Sümer, filmde oğlunu oynayan Atalay Demirci hakkında ise '"Çok temiz, şeker, işine son derece saygılı insanlarla çalıştık. Kendi jenerasyonumdan Salih Kalyon, Ali Erkazan ve zaten yakın dostum olan Ayşen Gruda?yla tekrar buluşmak beni mutlu etti. Bunun yanısıra Atalay çok samimi ve ılımlı biri. Yıllardır dizilerimde hep anneyi oynarım ama o evlatlarımdan farklı sıcaklıkta. Genç yönetmenlerimiz Selami Genli ve Onur Koçal da işlerine son derece hakimlerdi. İlk defa yaptığım bir filmi bu kadar merakla bekliyorum" yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum