Zerrin Tekindor-Ebru Özkan... İKİ GÜÇLÜ KADIN VE YILLARIN İNTİKAMI!..

Zerrin Tekindor-Ebru Özkan... İKİ GÜÇLÜ KADIN VE YILLARIN İNTİKAMI!..

Zerrin Tekindor ve Ebru Özkan, tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran Ay Yapım imzalı ‘Şahin Tepesi’nde karşı karşıya geliyor.

Yönetmen koltuğunda Türkiye’nin Emmy ödüllü dizisi ‘Kara Sevda’ ve pek çok ölümsüz yapıma imza atan Hilal Saral’ın oturduğu ‘Şahin Tepesi’, fırtınalı bir aşkın yanında iki güçlü kadının savaşını da ekranlara taşıyacak.

Hem televizyon hem de tiyatro ve sinemada unutulmaz performanslara imza atan usta oyuncu Zerrin Tekindor ile Türk televizyon tarihine adını yazdıran yapımlarda rol alan Ebru Özkan, Atv’nin yeni dizisi ‘Şahin Tepesi’nde karşı karşıya gelecek.  

Bir yanda “Bu vahşi dünyada korkaklara yer yok” diyen Tuna (Zerrin Tekindor), diğer yandaysa “Masumiyet diye bir şey yok. Hayat herkese bir suç yüklüyor” diyen Melek (Ebru Özkan), izleyicilerle buluşacak.

Geçmiş defterlerin açılacağı ve sırların bir bir açığa çıkıp ekran başındakileri dünyasına sürükleyecek entrikaların yaşanacağı ‘Şahin Tepesi’nde, Tekindor ile Özkan’ın mücadelelerinin bir nedeni de aşk olacak.   

Senaryosunu Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı; Zerrin Tekindor ve Ebru Özkan’ın yanı sıra Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanler ve Mustafa Mert Koç’un başrollerinde olduğu dizi, ilk bölümüyle 23 Kasım Cuma saat 20:00’da Atv’de izleyicilerle buluşacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.