Zeynep Beşerler... KIZ KARDEŞE TİYATRO'DA TAM DESTEK !..

Zeynep Beşerler... KIZ KARDEŞE TİYATRO'DA TAM DESTEK !..

Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler’in kız kardeşi Derya Beşerler, No Name oyununda her salı BKM Mutfak’ta sahneye çıkıyor.

Ekranların sevilen yüzü Zeynep Beşerler’in kız kardeşi Derya Beşerler, reklam ve oyunculuk sektöründe yaşananları esprili bir dille gözler önüne seren ‘No Name' oyununda rol alıyor. 

Kız kardeşinin de kendisi gibi oyuncu olmasından ve her hafta No Name ile sahneye çıkmasından çok mutlu olduğunu ifade eden Zeynep Beşerler: “Derya’nın benim gibi oyuncu olmayı seçmesi beni çok mutlu ediyor. Bu sektörün içinde olunca yaşayabileceği zorlukları bildiğim için gerçi ilk başlarda biraz tedirgindim. Ancak gösterdiği heyecan ve performans doğru bir karar verdiğini gösteriyor. Bu yıl BKM’nin Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden sonra yetiştirdiği grup ile No Name oyununda sahne almaya başladı. Her hafta tiyatro sahnesinde canlı performans sergiliyor. Ben de sıklıkla gelip kendisini izleyip, destek oluyorum. Tüm ekibi çok başarılı buluyorum” dedi.

No Name oyunu, oyuncu seçmelerinde karşılaşılan durumları, insan profillerini ve kulaktan kulağa duyulan sektör hikâyelerini komik anekdotlar ve güncel diyaloglarla anlatıyor. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı No name oyunu, video ile tiyatroyu birleştirerek seyirciye yeni nesil farklı bir anlatım dili ve tekniği sunuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.