Zeynep Dizdar... "TÜRKİYE'DE BANA POPUN KRALİÇESİ LAKABI TAKILDI,HERKES ALINDI!"

Zeynep Dizdar... "TÜRKİYE'DE BANA POPUN KRALİÇESİ LAKABI TAKILDI,HERKES ALINDI!"

Erol Köse Production imzalı beşinci albümü "Viraj"ı müzikseverlerle buluşturan Zeynep Dizdar, iddialı açıklamalarıyla Radyo Turkuvaz'da Hop Dedik Ayhan'ın konuğu oldu.

Başarılı sanatçı, "Soner Sarıkabadayı ve Sinan Akçıl" gibi bestecilere sıcak bakmadığını söyledi.

"Pop Müziğin Kraliçesi" lakabı takıldı, bundan alınanlar var!

Yeni albümü "Viraj" ile ilk kez Radyo Turkuvaz'a konuk olan Zeynep Dizdar, yıllar önce "pop müziğin kraliçesi" ilan edildiğini, bu unvanı müzik dinleyicileri tarafından aldığını hatırlattı.Bu durumdan alınanlar olduğunu da belirten Dizdar, "halkın verdiği ünvanı ben kabul ettim,lütfen alınganlarda artık kabul etsin dedi".

Türkiye'de ilk elektronik altyapılı pop müzik albümünü 2005 yılında kendisinin yaptığını belirten Zeynep Dizdar, "Bunu söylediğim zaman o dönemde pek çok tartışmaya yol açmıştım. Haklı bulanlar kadar kıskananlar da olmuştu. Ancak görüyoruz ki hala zirvede değişen isim yok" dedi.

EVET TARKAN ŞU AN KRAL AMA NEDEN İKİNCİ BİR KRAL OLMASIN?

Ayhan Güngör'ün "kraliçe sensen pop müziğin kralı olarak kimi görüyorsun?" sorusuna Zeynep Dizdar, "Tarkan dünyaca tanınan isim haline geldi, ancak ne var ki asla tek başına kral olmak için bu yeterli değil. Yanına biri daha lazım, kim bilir belki yakında o ismi ben çıkarırım, sürprizlere hazır olun" diye konuştu.

BESTEYİ KENDİM YAPIYORUM NEDEN ONLARA GİDEYİM?

Dinleyicilerden gelen "Sinan Akçıl, Soner Sarıkabadayı gibi son dönemde popüler bestecilerden şarkı almak yerine niçin çok tanınmayan müzisyenlerle çalışıyorsunuz?" sorusu üzerine Zeynep Dizdar, "Kendini tekrar eden müzisyenler yerine alt yapıları çok güçlü, yıllarını müziğe vermiş gerçek profesyonel müzisyenleri tercih ediyorum. Kendim de söz yazıp beste yapıyorken niçin o isimlerden şarkı alayım ki? 10 yıldır hep gündemde olan bir 'Zeynep Dizdar' markası yaratmanın asıl sırrı belki de buradan geçiyor" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum