Ziynet Sali- Behzat Gerçeker? SAHNEDE SÜRPRİZ DOĞUMGÜNÜ!

Ziynet Sali- Behzat Gerçeker? SAHNEDE SÜRPRİZ DOĞUMGÜNÜ!

Bodrum'a yeni bir soluk getirecek olan Palmarina Yalıkavak Anfi Tiyatro, Enbe Orkestrası'yla konserler serisine başladı? İlk konukları da Ziynet Sali idi?

Türkiye'den ve dünyadan birçok stara eşlik eden Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası'nın sahnedeki konuğu ise Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Ziynet Sali'ydi. Enbe Orkestrası'yla birlikte Yunanca ve Türkçe şarkılardan oluşan repertuarıyla sahne alan Ziynet Sali, bir ara konseri keserek, sahneye gelecek olan pastanın işaretini verdi ve müzisyen arkadaşı Behzat Gerkeker'e doğumgünü pastası kesti. Misafirler kadar, Gerçeker'i de şaşırtan Ziynet Sali, arkadaşını kutlayan ilk isim oldu. Ziynet Sali'ye ve orada bulunan herkese teşekkürlerini sunan Gerçeker, 'Ziynet, hem sahnemizde bizi onurlandırdı, hem de çok hoş bir jest yaptı. En güzel doğumgünü de sahnede kutlanıyormuş, onu anladım' dedi.

Deniz kenarındaki muhteşem mekanda, Fransız şansonlardan napolitenlere, aryalardan tangolara, nostaljik ve popüler türk müziğinin en güzel örneklerini vererek doyumsuz bir geceye imza atan Enbe ve Ziynet Sali, doğumgünü pastasını birlikte kestikten sonra hareketli parçalarla konserlerini tamamladılar.

Konseri izleyenler arasında Sarıyer Belediye Başkanı'nın yanı sıra Murat Saygı ve eşi Gül Saygı da bulunuyordu. Gerkerer'in yakın dostu olan ünlü çift, İstanbul'da Gerçeker'e tekrar bir doğumgünü kutlaması organize edeceklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.