Ziynet Sali... BEYAZ TV'YE DAVA AÇIYOR!

Ziynet Sali... BEYAZ TV'YE DAVA AÇIYOR!

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında gündeme gelen 'Sıla Ziynet Sali'nin kolunu kırdı' iddiasının ardından Ziynet Sali çılgına döndü. İddiaların iftira olduğunu belirten Sali, açtı ağzını yumdu gözünü. İşte ünlü şarkıcının o açıklaması...

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında gündeme gelen Sıla'nın Nişantaşı'nda bir otelde Ziynet Sali'nin kolunu kırdığı iddiasının ardından Sali'den zehir zemberek bir yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ziynet Sali, hiç bir ilgisi olmadığı halde ısrarla olayların içine çekilmeye çalışıldığını belirterek, iddiaların yalan ve iftira olduğunu belirtti.

Ünlü şarkıcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Ziynet Sali Beyaz TV'ye açtı ağzını yumdu gözünü Sıla iddiası olay olmuştu

"Hiç bir ilgim olmadığı halde ısrarla içine çekilmeye çalışıldığım olaylarla ilgili çığrından çıkan dedikodular nedeniyle konuya açıklık getirmek isterim.

Öncelikle meslektaşım, arkadaşım Sıla’ya geçmiş olsun dileklerimi ve şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumu yineliyorum.

Mevzubahis edilen tüm iddialar yalandır, iftiradır. Medyada hakkımda bu iftira haberleri yapan basın, yayın organları ve kişiler hakkında yasal işlemler avukatım tarafından başlatılmıştır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.