Ziynet Sali... "BU YAZ HERKES ŞARKILARIMLA COŞACAK!"

Ziynet Sali... "BU YAZ HERKES ŞARKILARIMLA COŞACAK!"

İstanbul FM' de İstanbul FM Yayın Yönetmeni Gürdal Çakır' ın konuğu olan Ziynet Sali Grek müzikten Türk popüler müziğine geçişini anlattı.

Yeni albümü Sonsuz Ol ile İstanbul FM dinleyenleri ve hayranlarıyla buluşan Ziynet Sali, keyifli geçen 1 saatlik program boyunca Gürdal Çakır ile müzik yaşantısından özel hayatına kadar çok özel açıklamalarda bulundu.

Yeni albüm tepkilerinin güzel olduğunu ve konserlerde sevenleriyle buluşmak için gün saydığını belirten Ziynet Sali, hayatında şu anda özel sayılabilecek kimse olmadığını fakat özel diyebilecek kadar önemli değecek biri olduğunda bunu sevenleriyle paylaşmaktan kaçınmayacağını belirtti.

Albümün ikinci video klibinde şimdiye kadar hiç görülmemiş bir Ziynet Sali olacağını belirten başarılı şarkıcı 2012 yazında Ziynet Sali şarkılarıyla coşulacağını ve yeni video klibiyle birlikte onu daha dinamik, daha etkileyici göreceğimizi işaret etti.

Samsun Demir, Sezen Aksu, Sinan Akçıl, Ozan Doğulu, Kenan Doğulu, Zeki Güner gibi birçok başarılı isimle bu albümde buluşan Sali, ileriki zamanlarda albüm raflardayken dinleyenlerinin bir sürprizle daha karşılaşabileceğinin altını çizerek merak uyandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.