Zuhal Topal... HANGİ ÇİFTİ EV SAHİBİ YAPTI?..

Zuhal Topal... HANGİ ÇİFTİ EV SAHİBİ YAPTI?..

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına (bugün) lenfoma hastası İsmail ve çocukluk aşkı Burcu’nun aldığı müjdeli haber damga vurdu.

İlkokul birinci sınıftan beri arkadaş olan İsmail ve Burcu, İsmail’in lenfoma hastalığı ile mücadele ettiği yıllarda birbirlerine daha çok bağlanmışlar ve aşk hikayeleriyle izleyenleri ekrana kilitlemişlerdi.

 

Geçtiğimiz gün canlı yayında İsmail, çocukluk aşkı Burcu’ya evlenme teklifi etti. Bu evlenme teklifine ekranları başında milyonlar da şahitlik ettiler. Evlilik teklifi sonrası Zuhal Topal; “Birbirlerini seven, saygı duyan, iyi günde kötü günde birbirlerinin yanında olmasını bilen bu gençleri evlendirmek istiyorum. Ailelerinden aldığım bilgiye göre biraz birikmiş paraları var. Biliyorum, beni takip eden hayırsever izleyenlerim var. Gelin bu gençlerin yuvalarını kuralım, onları ev sahibi yapalım” diye bir anons yaptı. Bugün Burcu ve İsmail güzel haberleri almak üzere aileleri ile birlikte canlı yayındaydılar.  

 

Zuhal Topal, İsmail ve Burcu’yu aileleriyle birlikte yanına davet etti. “İsminin açıklanmasını istemeyen, hayırsever bir işadamı bize ulaştı. Şu anda telefonda bizlerle birlikte, güzel haberi kendisi versin istiyorum” sözleriyle Zuhal Topal, sözü hayırsever işadamına bıraktı. İsmail ve Burcu’ya Bursa merkezde bir ev verdiğini açıklayan hayırsever işadamı; “Tüm düğün masraflarını üstleniyorum ve nikah şahitleri olmak istiyorum” dedi.

 

İsmail, Burcu, aileleri teşekkürlerini ve dualarını hayırsever işadamına iletirken, Zuhal Topal; “Ben de herkes adına binlerce kez teşekkür ediyorum. Bu yaptığınız çok kıymetli bir şey, onların en büyük hayallerini gerçekleştirdiniz. Biliyorsunuz biz bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. İmkanı olmayan çiftler bizi arayın, biz sizi evlendirelim dedik. Burcu ve İsmail bu proje ile bize ulaştılar. Sizler gibi kişiler oldukça daha çok büyük güzellikleri başarırız. Biz de böyle bir olaya vesile olduğumuz için çok mutluyum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.