Betül Demir... 'EUROVİSİON'A KATILSAM DERECE GETİRİRİM!

Betül Demir... 'EUROVİSİON'A KATILSAM DERECE GETİRİRİM!

Betül Demir;Radyo Müzik stüdyolarında Refik Sarıöz’ün konuğu oldu.

“Gizemli kalmanın anlamı yok”

“Ben eskiden çok popüler olmanın derdinde değildim sadece şarkılarım duyulsun istiyordum. Onun ne kadar yanlış olduğunu şimdi görüyorum. Şarkılar nasılsa dillerde, Betül sen çok önde olmak durumunda değilsin gibi bir durumum vardı. Önde olmanın şart olduğunu sonradan gördüm, gizemli olmanın anlamı yok.

Özel hayatım bana saklı şekilde devam ediyordum ama sonra baktım bir yerden sonra insanlar seni merak ediyor, o kadar gizemli kalmanın anlamı yok. Bir de popüler müzik yapıyorsan popüler dünyanın içinde olman şart.

 “Bu yaz eğlenmek istedim”

“Şarkım tamamen bana ait kısa ama çok şiddetli bir aşk için yazdığım duygularım.Ben bu yaz eğlenmek istedim hepsi bu.Şarkım en çok dinlenen ve indirilen ilk 3 şarkı içinde.O yüzden başka şarkılara benzetilmesine takılmıyorum.

Sonuçta hepimiz aynı yerlerden besleniyoruz. Belki onlar da benim gibi aynı yerlerden etkileniyor olabilirler.Ben bir yorumcu olarak her zaman Sezen Aksu, Tarkan ve Nilüfer’den etkilendim.”

“Bir kadınla düet yapmak çok isterim”

“Bir kadınla mesela Aşkın Nur Yengi ile düet yapmak çok isterim. Dünyada iki kadın buluşuyor biz niye buluşamıyoruz anlamıyorum. Şebnem Ferah ve Nilüfer gibi iki büyük sesin buluşması çok büyülüydü misal.Bir türlü bunu anlamıyorum. Böyle bir projenin içinde olmaktan gurur duyarım. Nilüfer, Sezen Aksu, Sertap Erener ile düet yapmak isterim. Seneler önce Aşkın Nur Yengi ile onun konserinde ‘Dokunmak İstiyorum’  şarkısını birlikte söylemiştik.”

“Çok tıklananlar Açıkhava’da konser vermiyor”

“70 milyon Türkiye’de 150 milyon tıklanma beklemiyorum. Twitterımda da yumurta kafalar yok, makul sayılarda takipçim var. Sahte bir şeyler yapmak sadece kendini kandırmak olur. Bu son derece haksız bir yarış üstelik.Kimsenin buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.Mesela bu çok tıklanan arkadaşlarımızın Açıkhava’da konser verdiğini görmeyi çok isterim.”

“Erovizyona katılsam derece getiririm”

“Erovizyona katılıp İngilizce ve Tükçe söylesem derece getirireceğime inanıyorum.Kulislerde konuşulduğum kulağıma geliyor.Kendime, müziğime ve ekibime inancım sonsuz. Erovizyon maalesef sadece müzik yarışması değil politik unsurlar yarışmanın özüne gölge düşürüyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.