11 YIL ÖNCE KOVULDUĞUM STAR`DA..
BU KEZ KRALLAR GİBİ KARŞILANDIM!

11 YIL ÖNCE KOVULDUĞUM STAR`DA.. BU KEZ KRALLAR GİBİ KARŞILANDIM!

Tipi halinde bastıran karın İstanbul''u Kavaklar'dan Büyük Çekmece?ye beyaza boyadığı bir 18 Aralık gecesinde yanımda sadece eşim ve o zamanlar 6 yaşında olan minik kızım Ecem Naz vardı! Hani şu Star grubunda çalışırken, "Kovuldun" anlamına gelen olayı yaşadığımda yani manyetik "Giriş" kartlarımızın Star kapılarını üstüme kapattığı 18 Aralık 2002 gecesi...

Böylesi bir gecede minik kızım hastalanmış ateşler içinde yanıyordu.

"

İlâçlarını vermiş, biraz olsun yüzünü güldürebilmek için "Gel güzel kızım, bir öpeyim seni" demiştim usulca! Tepkisi çok sert olmuştu:

-Hayır babacım, Cem Uzan öpsün beni!

[Evet; bu cümleyi kurduğunda 6 (yazıyla altı) yaşındaydı]

"

Eşim de ben de donup kalmıştık. "Neden kızım?" dedim yine usulca!

Yanıtı yine çok sert oldu:

-O, seni işten çıkardı. Beni o öpsün, hastalığım da ona geçsin!

Sonra neler oldu?.. Recep Tayyip Erdoğan komutasındaki AK Parti'nin Cem Uzan ve ailesini nasıl "öptüğüne" bütün Türkiye tanık oldu!

Kızımın çok yapmak isteyip de yapamadığını, bir siyasi lider ile partisi yapmıştı..

"

Aradan tam 11 yıl geçti.. Aklımın ucundan bile geçmezdi 11 yıl önce iki "güvenlik elemanı" eşliğinde (ki giderayak bir şeyler çalmayalım diye) çıktığım kapıdan, "dünya tatlısı bir genç kızımızın eşliğinde" gireceğim..

Evet girdim.. Ancak Star, artık Uzanlar'ın değildi..

Bir zamanlar "kovulduğum" bir kapıdan yıllar sonra içeri girmek nasıl bir duyguydu kelimelerle anlatmak gerçekten mümkün değil.. Yaşamak gerek! Ben yaşadım.. Yazımın buraya kadar olan bölümünü okuyanlar yeniden Star'da başladığımı sanabilirler ama değil..

O kapıdan Kanal 24 Kurban Bayramı Özel Programı bünyesinde yayınlanacak "Sanat Takibi" programına katılmak için girdim..

Malumunuz veçhile (kulaklarınız çınlasın sevgili Bülent Abla) 5. kitabım "Hulusi Tunca ile Yetmişler" 20 Eylül'de okuru ile buluştu.. Ve ilk davet Kanal 24'ten geldi.. Bugüne kadar pek çok kez programlarına konuk olduğum Kanal 24, daha önceki programlar için çekimlerini evime gelerek yapmışlardı.. Bu kez stüdyolarında konuk etmek istiyorlardı bu kitabım üzerine bir söyleşide bulunmak için..

Koşa koşa gitmedim çünkü sağ olsunlar kanalın özel bir aracını göndererek beni evimden aldırma nezaketinde bulunmuşlardı..

Star'ın kapısından girdikten sonra hangi asansöre bineceğim, kaçınca kata çıkacağım diye bir sorunum da olmadı çünkü dünya şirini bir genç kızımız; Kanal 24 çalışanlarından Gizem Tümbay tarafından karşılandım.. Önce konuk odasına alındım.. Ardından, makyözümüz gelip makyajımı yaptı (sakallı olduğum için yüzümü pudralamakta fazla zorlanmadı arkadaşımız..)

Ve derken programı yapacak olan Merve Genç Hanımımız da çıka geldi.. O da bir başka şirin bir başka zarif hanımefendi..

Programının içeriğini anlattı, neler konuşabileceğimizi söyledi ve ver elini stüdyo.. Çok keyifli bir çekim oldu.. Merve Hanım, kitabımdan sordu ben yanıtladım.. Ve çekim su gibi akıp gitti..

11 yıl önce kovulduğum kapıdan bu kez sevgili Gizem kızımız tarafından uğurlandım.. Beni evime kadar götürecek olan kanalın özel aracına kadar..

Teşekkürler Kanal 24.. Teşekkürler sevgili Gizem ve sevgili Merve.. Sizleri çok sevdim!

Gelelim siz sevgili magazinkolik.com dostlarına.. Beni ne zaman mı izleyeceksiniz?.. Gün ve saati belli olsun, facebook'taki sayfamdan duyuracağım..

NOT4

Bu çekim sonrası 6 Ekim Pazar sabahı Bugün TV'de sevgili Ceren Bektaş, "Bugün Haftasonu" adlı programında kitabımı yarım saat arayla tam iki kez, tanıttı.. Sağ olsun.. Diline ve yüreğine sağlık..

11 Ekim Cuma öğleden sonra CNN Türk'teyim.. Yapılacak olan çekim Kurban Bayramı'nda yayınlanacak. Onun da gün ve saati henüz belli değil..

12 Ekim Cumartesi sabahı saat 10'da ise bu kez HaberTürk'te canlı yayındayım.. İzlersiniz değil mi?.. İzlersiniz izlersiniz..

Sevgilerim ve saygılarımla bütün Türkiye?nin ve tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını candan, yürekten kutlarım..

[email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.