Anne Yarısı... EGE, ZEYNEP’E OLANLARI ÖĞRENİYOR!
Başrollerini Cihangir Ceyhan, Burcu Özberk ve Esra Dermancıoğlu’nun paylaştığı “Anne Yarısı”, 27 Ekim Salı akşamı 6. bölümüyle NOW TV’de.
Meryem ve Altın’ın adamı tarafından uçuruma atılan Zeynep, şans eseri kurtulmuş ama ağır yaralıdır. Onu bulan köylü aile evlerine alarak tedavi ederler. Zeynep’in ricasıyla Meryem’e değil de Ali’ye haber verirler.
Ali hemen Zeynep’in yanına gelir ancak Zeynep başına bu işin nasıl geldiğinin bilincinde değildir. Zeynep’in kayboluşu her iki ailede de bomba etkisi yapar. Meryem ve Altın olayı kapamak için çaba sarfederken Ege çok üzgündür.
Zeynep’in kayboluşunu Ege’den duyan Sibel ve Adnan’ın da şehre gelmesi Ali’yi iyice çıkmaza sürükler, Zeynep’e bir an önce ortaya çıkması konusunda diretmesine neden olur. Meryem’in yok oluşuyla keyfi yerine gelen Meryem, Nazlı’yı evlendirme işini hızlandırmaya karar verir.
Ancak isteme gecesini izlemeye tahammül edemeyen Özcan herkesin içinde evlendiklerini itiraf eder. Zeynep ise kendini öldürmeye çalışanları bulmuş, bu işi Ali’yle velayet sorunun çözmek için kullanmaya karar vermiştir.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.