19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NDA ÜNLÜLERDEN MESAJ VAR!

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NDA ÜNLÜLERDEN MESAJ VAR!

Sanat dünyasının ünlü isimleri, Atatürk ve ailesi hakkında çirkin iftiraların gündeme geldiği bu dönemde 19 Mayıs ruhuyla Atatürk’e özlemlerini gençlere mesaj vererek dile getirdi.

Sanat dünyasının ünlü isimleri, Atatürk ve ailesi hakkında çirkin iftiraların gündeme geldiği bu dönemde 19 Mayıs ruhuyla Atatürk'e özlemlerini gençlere mesaj vererek dile getirdi.

Şebnem Ferah: Gelin şarkılarımızı hep birlikte Atatürk için söyleyelim

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında düzenlediği etkinlikte Gündoğdu Meydanı'nda konser verecek olan Şebnem Ferah, “Bugün şarkılarımı Atatürk için söyleyeceğim. Herkesi bu şarkıları hep birlikte Atatürk için söylemeye davet ediyorum. O'nu unutmadık, unutmayacağız” dedi.

Erol Evgin: Cumhuriyetin ilk müjdeli adımı

Mustafa Kemal'in Samsun'a ayak bastığı 19 Mayıs 1919, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ilk müjdeli adımıdır. Bugün, 98'inci yıldönümünü coşkuyla kutlayarak söz veriyoruz: Bizler her yaştan milyonlarca genç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza dek yaşatacağız.

Fatma Girik: Bu bayramlar benim olmazsa olmazlarım

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı … Bu bayramlar benim olmazsa olmazlarım. Çünkü bana bunların hepsini Cumhuriyet'le birlikte Atatürk verdi.

Filiz Akın: Varoluş destanının başlangıcıdır

Kadın, erkek, genç, yaşlı, Türk, Kürt, Laz, Çerkez… Kısaca koca bir milletin kanıyla yazılan, derslerle dolu bir varoluş destanının başlangıcıdır 19 Mayıs. Bu nedenle coşkusunu hiç kaybetmemeliyiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.