2 AYDIR HABER ALINAMAYAN GENÇ AŞIKLAR ESRA EROL’DA BULUNDU!

2 AYDIR HABER ALINAMAYAN GENÇ AŞIKLAR ESRA EROL’DA BULUNDU!

23 Mart tarihinde evlerinden kaçan 16 yaşındaki Ceren Boz ve 17 yaşındaki Muhammed Bilal Korkmaz 24 Mayıs’ta Isparta’da bulundu. Aylar sonra ilk kez babasıyla kavuşan Muhammed Bilal bugün de annesiyle canlı yayında hasret giderdi.

Ceren’in öz abisi tarafından tacize uğradığı ve Muhammed Bilal’in Ceren’i korumak için kaçtığı söyleniyordu. Şehir şehir gezip kapı kapı dolaşan aile oğulları Muhammed Bilal’i aradı. Bütün ümitlerini yitirmişken Esra Erol onlara umut oldu.

Esra Erol ve Isparta Emniyeti iş birliğiyle,  Muhammed Bilal babasına teslim edildi. Ceren Boz’un ise isterse ailesine, isterse devlet korumasına alınacağı söylendi. Aylar sonra stüdyo da ailesiyle buluşan Muhammed Bilal; “Ceren ile aynı okulda okuyoruz. Aile içi şiddete maruz kaldığını söyledi. Sarılırken ağrısı olduğunu farkettim. Şiddete uğradığını, ağabeyinin madde bağımlısı olduğunu anlattı. Her gün ağlıyordu, kendimce bir çözüm bulmalıydım, onu kurtarmalıydım diye düşündüm ve kaçmak aklıma geldi. Tek başına gitmek istedi. Ama bunu kabul etmedim. Sahip çıkmak istedim. Ben Ceren’e pişman mısın diye sordum. 2 ay boyunca bir saniye pişman olmadım” dedi.

Öz ağabeyi tarafından tacize uğrayan Ceren Boz ise ailesine teslim edilmedi, kendi isteğiyle Sosyal hizmetler tarafından koruma altına alındı.

esraerol_asiklarbulundu_.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.