2024 YILLIK BURÇ YORUMLARI VE ASTROLOJİK DURUMLAR

2024 YILI ASTROLOJİ GÜNDEMİ

Yeni yılınız kutlu olsun, sevgili okuyucularım…

Bu hafta bir değişiklik yaptım ve haftalık burç yorumları yerine yıllık burç yorumlarını yazdım. Lütfen yükselen burçunuzu okuyunuz.. Öngörüler teknik olarak yükselene göre yapılabiliyor. 

2024 haberlerini getirdim size.

2024 nasıl bir yıl ? Nasıl transitleri var ? Hangi gezegen nerede? Tutulmalar nerelerde gerçekleşecek? Retrolar ne zaman?

 

2024 Güneş ve Ay Tutulmaları

25 Mart 2024 – 5⁰ Terazi Burcunda Ay Tutulması

8 Nisan 2024 – 19⁰ Koç Burcunda Güneş Tutulması

18 Eylül 2024 – 25⁰ Balık Burcunda Ay Tutulması

2 Ekim 2024 – 10⁰ Terazi Burcunda Güneş Tutulması

RETROLAR

Merkür Retroları

*13 Aralık 2023 – 2 Ocak 2024 Oğlak burcunun 8 derecesinde başlayacak, yay burcunun 22 derecesinde tamamlanacak. 

*2-25 Nisan 2024 Koç burcunun 27 derecesinde başlayacak, 15 derecesinde tamamlanacak.

*5-29 Ağustos 2024 Başak burcunun 4 derecesinde başlayacak, aslan burcunun 21 derecesinde tamamlanacak.

*Venüs Retrosu 2024 yılı içinde bir Venüs retrosu yok. 2023’te yaşadık bunu. Ortalama olarak 1,5 yılda bir gerçekleşiyor Venüs retroları. O yüzden 2024’te bir Venüs retrosu olmayacak.

*Mars Retrosu 7 Aralık 2024 - 24 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek. Aslan burcunun 6 derecesinde başlayacak, yengeç burcunun 17 derecesinde sonlanacak.

*JÜPİTER 26 Mayıs 2024’e kadar boğa transitine devam ediyor. Jüpiter hak edişleri, hak edişlerle gelen hediyeleri, yaşamın hediyelerini simgeliyor. Jüpiter, 26 Mayıs 2024’te ikizler burcuna geçecek.

SATÜRN 2024 boyunca Satürn yine balıkta olacak. Balık burcu transitine devam ediyor olacak. Bu transite bu 2023 7 Mart’ta başlamıştı. 14 Şubat 2026’ya kadar devam edecek.

PLUTO Pluto’da önemli bir hareketlilik var, değişimler var. Kova burcuna geçecek, retrosunda oğlağa geri dönecek. Sonra bir kez daha kova burcuna geçecek.

KUZEY GÜNEY AY DÜĞÜMLERİ

Yılın tamamında koç terazi aksında olacak Ay düğümleri. Bu aksın başlangıcı 17 Temmuz 2023’te  başlamıştı. 12 Ocak 2025’e kadar sürecek. Koç = Ben   Terazi = Biz 

 

2024 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI .

 

KOÇ / YÜKSELEN KOÇ

Koç burcu için yıllık astrolojik yorumum şu şekildedir; Çok güzel bir yıl diliyorum sevgili koçlar. Son dönemlerde en çok ekonomi yordu sizi hepimizi. Jüpiter bereketini arttırmak istiyor. Kapılarınızı fırsatlara açık tutun diyor. Verdiğiniz emeklerin karşılığını   alabileceğiniz bir yıl. İş ve para konusunda şansınız yüksek. Jüpiter 26 Mayıs’a kadar 2. Evinizde yani para evinizde olacak. Maddi imkanlarınızı büyütebileceğiniz bir bereket dönemi! 26 Mayıs 2024’te ikizler burcuna 3. Evinize geçiyor Jüpiter. İnternet üzerinden yaptığınız işler büyüyebilir. Böyle bir faaliyetiniz yoksa, başlayabilir. Bir web siteniz varsa, okuyucularınız artabilir.  sosyal medyada, takipçileriniz artabilir. Özenle üretirseniz karşılığı bol bol gelecektir. Bilgilerinizi paylaştığınız, bilgilerinizle yol gösterici olduğunuz, eğitmen ya da danışman konumunda olduğunuz bir işiniz varsa, bereketli geçebilir bu transit dönemi. Öğrencileriniz, danışanlarınız artabilir. Mesleki yolunuzda başarılı işler yapabilirsiniz.

14 Şubat 2026’ya kadar Satürn balık burcunda 12.evinize ilerleyecek. Bu transit yaşamınızın bundan sonrasına önemli ölçüde etki edecektir. Duygusal anlamda güçlenmek. Kolayca üzülmeyen, üzülünce dağılmayan birine dönüşmek. Her şeye duygu üretmeyen, olumsuz duygulara kapılmayan, duygularını yönetebilen birine dönüşmek.  

Pluto’da önemli bir hareketlilik var 2024’te. kova burcuna 11.eviniz geçecek. İnternet, sosyal medya, içerik üreticiliği gibi alanlarda işleriniz varsa büyümek, daha çok insana hitap etmek, bunlardan kazanç sağlamak.

Yılın tamamında koç terazi aksında olacak Ay düğümleri. Kuzey Ay düğümü koç burcunda, 1.evinizde. Güney Ay düğümü terazi burcunda, 7.evinizde. Yeni bir yola çıkıyorsunuz. Yeni bir yolculuk başlıyor. Hayatımızda yeni sayfalar açılıyor. Yeni bir döneme giriyoruz.

Yılı doğru kullan, hareket halinde ol, pek çok noktada kendi yaşam düzenlerini kur sevgili okuyucum. Hadi rastgele …

BOĞA / YÜKSELEN BOĞA 

Boğa burcu için yıllık astrolojik yorumum şu şekildedir: 26 Mayıs 2024’e kadar boğa transiti1.evinizde olacak. İş kurmak, bir işe başlamak, yaşam düzeninize etki edecek bir yenilik yapmak, maddi kazançlarını büyütecek yatırımlar yapmak.. Bir merdivende onlarca basamak çıkmak gibi. Biz gelişip dönüştükçe hayat kolaylaşıyor, güzelleşiyor, sakinleşiyor, dengesini bulur. Kişisel anlamda bir gelişim dönemi. 26 Mayıs 2024’te ikizler burcuna geçiyor Jüpiter. Bu kez 3. evi hareketlendirecek. Büyümesi, daha çok kazanmak gibi değişimler, yeni işler, maddi açılım, maddi büyüme fırsatları olabilir. Bunlar özellikle de ikizler temaları ile olabilir. E-ticaret, İnternet, web site, sosyal medya üzerinden yapılan işlerden kazanımlar olabilir. Eğitmenlik, danışmanlık. İletişim temeli üzerine kurulu işler, bilgiyi paylaşmak için yapılan şeyler, içerik üreticiliği gibi alanlar ikizler burcu ile ilgilidir. Bu alanda güzel başlangıçlarınız olabilir. Bu zaten varsa, işlerinizin büyüyebileceği bir zamana işaret eder. Yeni bir işe girebilirler. İş kurabilirler. İşlerini büyütebilirler. Onlar da daha yüksek yaşam standartlarına taşıyabilirler kendilerini.

2024 boyunca Satürn yine balık burcunda transitine devam edecek. Tam olarak; 14 Şubat 2026’ya kadar balık burcunda 11.evinizde. Satürn Öğretiyor. Tabii bizi biraz zorlayarak öğretiyor öğreteceğini. Yeni ahbaplıklar kurulabilir. Yeni yeni sosyal ortamlara girebilirsiniz. Kalabalıklaşabilirsiniz hayatınızda. Yeni arkadaşlıklar başlayabilir. Başlangıçta, tanıyacağınız bu insanların pek çoğunu sevebilirsiniz. Kendinizi çok yakın hissedebilirsiniz. Bağ kurduğunuzu düşünebilirsiniz. Zaman içinde daha iyi tanıdıkça o insanların aslında çok da düşündüğünüz gibi kişiler olmadıklarını görebilirsiniz. Biraz üzülmeler, darılmalar soğumalar, uzaklaşmalar olabilir. Bitecek arkadaşlıklar olabilir. Ama çok şey öğrenmiş olarak çıkabilirsiniz o arkadaşlıkların içinden. Temeli sağlam dostluklar da başlayabilir. Elenmeyenler, sizinle kalacaklar da olabilir. 

Pluto’da önemli değişimler var. Kova burcuna 10.evinizde transitine başlıyor. İş hayatınızda bir dönem bitiyor olabilir. Köklü dönüşümler yaşanabilir. Bir alanı bırakıyor olabilirsiniz. Yeni bir işin, yeni bir yolun başlangıcında olabilirsiniz. Farklı bir sektöre girecek olabilirsiniz. Yeni kararlarınız olabilir. Siz de belki iş hayatınızda sizi mutlu edecek olanın bugün durduğunuzdan farklı bir yer olduğunu fark ediyorsunuz. Bu değişimi yapabileceğiniz bir yıldasınız.

Ay düğümleri yılın tamamında koç, terazi aksında olacak. Kuzey Ay düğümü koç burcunda, 12.evinizde. Güney Ay düğümü terazi burcunda, 6.evinizde. Bu döngü içinde, şifayı, iyileşmeyi, bedensel bir konuyu iyileştirmeyi, bir tedaviyi, ruhsal bir konuyu çözmeyi, bir terapiyi, şifalanmaya vesile olacak kişi, ortam ve araçları, yolları, yöntemleri Biraz da içe dönüşü, ruhsal anlamda bir inzivayı, içeriyi güçlendirmeyi, kendinizle kalma isteğini anlatır. 

Yeni bir yol, yeni bir yolculuk yeni bir sen sevgili okuyucum. Hadi rastgele..

İKİZLER / YÜKSELEN İKİZLER 

İkizler burcu için yıllık burç yorumum şu şekildedir; 26 Mayıs 2024’e kadar boğa transitine 12.evinizde devam ediyor. İşimiz, gücümüz, paramız, olanaklarımız, yaşam düzenimizi oluşturmak, öz değer, öz saygı sahibi olmak, kendi değerini biliyor olmak, kişisel sınırlarını oluşturmak bu sınırları iyi koruyor olmak, aşılmasına müsaade etmiyor olmak, duygusal anlamda direnç kazanmak, önemsiz şeyleri önemsememeyi öğrenmek, değerli olmayan şeylere değer vermemeyi öğrenmek.. 26 Mayıs 2024’te ikizler burcuna geçiyor Jüpiter. Yeni transiti 1.evinize geliyor. Kişiliğimiz, karakterimiz, yaşam tarzımız, davranış modellerimiz, bakış açılarımız, tercihlerimiz, kriterlerimiz, seçimlerimiz, yaşamımızla ilgili kararlarımız, hayatı nasıl yaşadığımız. Sizi üst versiyonlarımıza taşıyacak bir dönem. 

2024 boyunca Satürn yine balık burcunda 14 Şubat 2026’ya kadar balık burcunda 10.evinizde kalacak. Burası hayat düzenimizi ve o düzeni oluşturanları, işimizi, gücümüzü, kariyerimizi, konumumuzu, becerilerimizi, donanımlarımızı, maddi manevi sahip olduklarımızı, hayatta bulunduğumuz yeni anlatıyor. Yapmanız gereken işi, gerçek kariyer yolunuzu gösterebilirsiniz. Belki şu anda bir işiniz var ama yaşamınızda gerçek kariyer yolunuz olmayabilir. Orayı bazı yetkinliklerinizin gelişmesi için, bir ara basamak olarak veriyor olabilir hayat size. 

Pluto kova burcuna geçecek. Kova sizin 9.eviniz. Yurt dışı bağlantısı olan konular, başka şehirler, uzaklar, gidiş gelişler, uzak bir yere yerleşim konusu, oturum izni, çalışma izni, vatandaşlık konuları bu evle ilgili. Yurt dışında olup ülkesine kesin dönüş yapacak olanlar olabilir. Yurt dışına yerleşecek olanlar olabilir. Başka bir şehre taşınacaklar olabilir. Bir yer değişikliği konusu olabilir. Akademik konular, uluslararası ticarette olabilir.

Ay düğümleri 2024’ün tamamında koç terazi aksında olacak. Kuzey Ay düğümü koç burcunda, 11.evinizde. Güney Ay düğümü terazi burcunda, 5.evinizde. Sosyal hayatınız, arkadaşlarınız, iş hayatınızdan tanıdığınız kimseler, iletişim ağınız, bağlantılarınız, içinde bulunduğunuz sosyal çevreler, arkadaş gruplarınız, sosyal yaşam, arkadaşlıklar ve dostluklar. Kuzey Ay düğümü buradan geçerken yeni başlangıçlar yapabilir, yeni yeni ortamlara girebilirsiniz. Farklı sosyal çevrelerde yer alabilirsiniz. İşiniz vesilesi ile kuracağınız bağlantılar artabilir. Katılacağınız eğitimler, kurslar. Yeni bir iş alanı, yeni bir hobi farklı çevreler getirebilir size. Sosyal sorumluluk faaliyetleri, vakıflar, derneklerde gönüllü çalışmalara katılabilirsiniz. Arkadaşlar geliyor. Kimler kalıcı olur, kimler olmaz, yeni insanlar geliyor. İşinizde ekip içinde uyumlanmanız gereken durumlar olabilir. İş arkadaşlarınızla uyum sağlamak noktasında belki biraz zorlanabilirsiniz. Size benzemeyen, sizin gibi olmayan insanlarla bir arada olmanız gerekebilir. 

Girişimler ve Yeni Sorumluluklar İçin emek ver sevgili okuyucum. Hadi rastgele…. 

YENGEÇ / YÜKSELEN YENGEÇ  

Yengeç burcu için yıllık burç yorumum şu şekildedir; 26 Mayıs 2024’e kadar boğa transitine devam ediyor 11.evinizde. Kalabalık, renkli, sosyal bir dönem. Yeni sosyal ortamlar, yeni arkadaşlar, arkadaş grupları, takım çalışmaları, gruplar, iletişimler, dostluklar, ahbaplıklar var bu transitin içinde. Eğitim için olabilir, spor için olabilir, sanat için olabilir, bir hobiniz, bir ilgi alanınız, yeni ortamlara girebilirsiniz.  Eğitim programlarının içinde, işinde başarılı kişilerle bir arada olabilirsiniz. Kendinize yeni donanımlar oluştururken, ilgi duyduğunuz alanlarda becerilerinizi geliştirirken sosyalleşmenin keyfini çıkarabilirsiniz. 26 Mayıs 2024’te ikizler burcunda 12. Evinizde transitine başlıyor.  Eğitim, danışmanlık vermeye başlayabiliriz. Psikolojik danışmanlık vermeye başlamak gibi. Spiritüel alanlarda eğitimler vermek gibi. Bir terapi alabilir veya bu konularda eğitimlerde alabilirsiniz. Kardeşler ikizler burcunun konusudur. Kardeşlerinizin yaşamında önemli bir konu tamamlanabilir. Onları uğraştıran bir konu varsa, içinden geçtikleri bir süreç varsa, bu konu tamamlanabilir. Arabanızı elden çıkarmak isteyebilirsiniz. 

2024 boyunca Satürn yine balık burcunda 9. Evinizde olacak. Öğretim, öğrenim, bilgi, bilgilenmek gereken konularda çaba gösterirseniz gerekebilir. Mesafeler, uzak şehirlerle, başka ülkelerle bağlantılı konular yaşanabilir. Bir şehir/ülke değişikliği hazırlığınız varsa, bir okul/eğitim/dil kursu için ya da yerleşmek için gideceğiniz bir yer varsa bu yer değişikliği gerçekleşebilir. Sevdiğiniz kişilerle araya mesafeler girebilir. 

Pluto Kova burcuna geçecek, Kova sizin 8.eviniz. Bir yatırım, bir alım satım konusu, bir şeyi satmak, parasını yatırım için kullanmak, bir kredi, büyük bir şey satın almak, örneğin ev almak gibi olasılıklar var. Miras, nafaka, mal paylaşımları gibi konular da var bu evde. Yasal kazanımlar, tazminat, para konularınız olabilir. Birine bir tazminat ödeyebilirsiniz. Biri size ödeyebilir. Aile içinde ortaklı bir malın, paranın, mülk/kira/hasat gelirinin paylaşımı olabilir. 

Ay düğümleri 2024’ün tamamında koç terazi aksında Güney Ay düğümü terazi burcunda, 4.evinizde. 10.evinizde olacak kuzey Ay düğümü. Yaşam içinde bir yükseliş, hedefleriniz yönünde olumlu değişimler, yeni bir sıfat, yeni bir görev alanı, bir ünvan, belki bir mezuniyet, belki işe giriş, belki işinizde bir terfi, bir yükseliş, bir görev değişikliği, yeni bir görev birimi, kariyerinizde bir değişim. İşini kurmak isteyenler yasal boyutta yapılması gereken işlerle ve işlemlerle meşgul olabilirler. İş dışında da yaşamınızda resmi konular, devlet birimlerine başvurular, beyanlar olabilir. Kurallar gereği yapmanız gereken şeyler olabilir. Hayatınızın herhangi bir alanında resmileşmesi, imzaya dökülmesi, kurallara uygun hale gelmesi gerekenler gerçekleşebilir.

Yükseliş yılın kutlu olsun sevgili okuyucum. Hadi rastgele…

ASLAN / YÜKSELEN ASLAN

Aslan burcu için yıllık burç yorumum şu şekildedir: 26 Mayıs 2024’e kadar boğa burcunda 10.evinizde olacak.  Yaşamımızda bulunduğumuz konumu, vardığımız noktayı, ideallerimizi, ideal benliğimizi, olmak istediğimiz kişiyi, işinizi kariyerleriniz, başarınız için yeni bir iş başlangıcınız olabilir. Mevcut işinizde güzel başarılarınız olabilir, yükselebilirsiniz. Yeni görevler verilebilir. Yetkileriniz genişletilebilir. Yönetici konumuna yükselebilirsiniz. Önemli projeleriniz, takdir görecek büyük çalışmalarınız olabilir. İş dışında da, genel olarak hayatınızın içinde hedefleriniz gerçekleşebilir. Almak istediğiniz eğitimler, sertifikalar varsa bunları yapabilirsiniz. Uzmanlaşmak istediğiniz alanlarda güzel fırsatlar  yakalayabilirsiniz. Resmi süreçlerde, yasal işlemlerde, devlet birimleri ile bağlantılı konularda şanslı olabilirsiniz. 26 Mayıs 2024’te ikizler burcuna transitine 11.evinize başlıyor. Hayatınızda çok sosyal bir döneme geciş yapabilirsiniz. Yeni ortamlara girebilirsiniz. Bunlar özellikle eğitim ortamları olabilir. Bir web siteniz varsa, okuyucularınız artabilir. Sosyal medyada bir sayfanız varsa, içerik üretiyorsanız, takipçileriniz artabilir. Kuvvetli bir büyüme ihtimali yakalayabilirsiniz. Danışmanlık verdiğiniz, eğitmenlik yaptığınız bir işiniz varsa, bu anlamda da şanslı bir ilerleme zamanı olabilir. 

2024 boyunca Satürn yine balık burcunda 8. Evinizde olacak. Parasal alanda sorumluluklar artıyor. Bir mal paylaşımı konusu, hakkınız olan bir parayı elde etmek için açtığınız bir dava, bir hukuki süreç varsa konular istediğiniz yönde şekillenebilir ama bu hemen olmayabilir. 

Pluto Kova burcuna geçecek. Kova sizin 7.eviniz. Evlilik, iş ortaklığı, imzalı ortalıklar, iş birlikleri, hoca-öğrenci, danışman-danışan, avukat-müvekkil, iş sahibi-mali müşavir/muhasebeci bağlantıları gibi karşılıklı anlaşmaya ve kazanca dayalı ilişkiler varsa yaşamınızda buralarda dönüşümler olabilir. Bitirmeyi düşündüğünüz ilişkileri bitireceğiniz yıl olabilir. Evliliğinizi bitirmek istiyorsanız bunu yapabilirsiniz. İlişkinizi sürdürmek istemiyorsanız, ayrılabilirsiniz. İyi giden, temeli sağlam ilişkiler için geçerli bir olasılık değil bu. İş birliği halinde olduğunuz, bilgisiyle ilerlediğiniz bir hocanız, bir danışmanınız varsa, bu bağlantı tamamlanabilir. 

Ay düğümleri 2024’ün tamamında koç terazi aksında olacak. Kuzey Ay düğümü koç burcunda, 9.evinizde. Güney Ay düğümü terazi burcunda, 3.evinizde. Mesafeler, uzaklar, yer değişiklikleri, başka bir şehre taşınma, başka bir ülkeye yerleşme gibi olasılıklar yaşanabilir. Yeni yeni keşifler yaşayabilirsiniz. Bu keşifler seyahatler, geziler içinde olabilir. Eğitimler içinde olabilir. Bilimlerle, ilimlerle, hayatla ilişkinizi güçlendirecek spiritüel alanlarla meşgul olmaya başlayabilirsiniz. 

Tam bir dönüşüm yılı sevgili okuyucum. Hadi rastgele…

BAŞAK / YÜKSELEN BAŞAK

Başak burcu için yıllık burç yorumum şu şekildedir: 26 Mayıs 2024’e kadar boğa transiti 9.evinizde olacak. Başka ülkelerle ticari faaliyetleriniz, ithalat ihracat işleriniz varsa bunlar hareketleniyor, bereketleniyor. Yeni yeni bağlantılar ile işleriniz, kazançlarınız büyüyebilir. Gezi, seyahat, turizm alanında iş kurma niyetleri olanlar, bunu bu transitte gerçekleştirebilirler. Bu yönde işiniz varsa bereketli, şanslı bir dönem yaşayabilirsiniz. Bir alanda eğitmenlik yapmaya, eğitmenlik yaparak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Jüpiter ikizler burcuna 10.evinize geliyor. Yeni bir ile başlayabilirsiniz. İşinizi kurabilirsiniz. Satış, pazarlama, tanıtım, reklam, içerik üreticiliği, sosyal medya, e-ticaret ile ilgili işler olabilir. Bu alanlarda başlangıçlarınız olabilir. Eğitmenlik, eğitim vermek, danışmanlık vermek, bilgileri paylaşmak, yazmak, yayınlamak, web site, blog, bilgiyi paylaşmak için kullandığımız dijital platformlar. Eğitimler vermeye, bilgi birikimleriniz yönünde, uzmanlık alanlarınızda danışmanlık vermeye başlayabilirsiniz. Bunu yapmak için, görünür konumda olmak için kullanacağınız dijital platformlar olabilir. 

2024 boyunca Satürn yine balık burcunda 7. Evinizde olacak. Satürn ile ilişkiler alanında köklü değişimler olacaktır. Yeni ilişkiler başlayacaktır. Bununla birlikte sonlanması gereken dialogların da bitebileceği de olasılıklar içinde. Temeli sağlam olmayan, içinde gerçek sevgi taşımayan bağlantılar, ilişkiler sonlanabilir.

Pluto Kova burcuna geçecek, Kova sizin 6.eviniz. Yaşam düzeninizi, beslenme düzeninizi, sağlığınızı, sporunuzu, uykunuzu, mental sağlığınızı, düşünce yapınızı, duygu durumunuzu, pek çok şeyi gözden geçirmenize vesile olacak bir transit. Çalışma hayatınız, çalışma arkadaşlarınızda değişebilecek olasılıklar içinde.

Ay düğümleri 2024’ün tamamında koç terazi aksında olacak. Kuzey Ay düğümü koç burcunda, 8.evinizde. Güney Ay düğümü terazi burcunda, 2.evinizde. Parasal konular gündeminiz, odağınız olabilir. Maddi kuvvetinizi büyütmüş, sahip olduklarınızı artırabilirsiniz. Parasal konularda yeni gelişmeler, olanaklar, olasılıklar olabilir.

Zekanı kullanacağın bir yıl olacak sevgili okuyucum. Hadi rasgele…

TERAZİ / YÜKSELEN TERAZİ

Terazi burcu için yıllık burç yorumum şu şekildedir: 26 Mayıs 2024’e kadar boğa burcuda 8.evinizde olacak. Bir borç bitebilir. Bir düzenli ödeme sonlanabilir. Bir kredi borcu tamamlanabilir. Bir vergi borcu tamamlanabilir. Borçların yapılandırılması gibi şeyler olabilir. 26 Mayıs 2024’te ikizler burcuna geçiyor Jüpiter. Yeni transitine başlıyor. 9.evinize geliyor. Ufkunu büyütmek, vizyonunu genişletmek, kendin için iyi şeyler yapmak, kendine yatırımlar yapmak, donanım ve yetkinlik alanlarını büyütmek anlamına da gelir.

2024 boyunca Satürn yine balık burcunda 6. Evinizde olacak. Düzenlemek, yeniden yapılandırmak, düzenini belirlemek, yoluna koymak, temelini kurmak, zeminini sağlamlaştırmak, iş hayatınızda sorumluluklarınızı artabilir. 

Pluto 2023’te kova burcuna sizin 5.evinizde transitine başlayacak. Sanat, spor, hobiler, kurslar, sanat eğitimleri, spor etkinlikleri, eğlence, lüks tüketimler, keyif için yapılan şeyler, biraz da gösteriş, pahalı ürünler, mücevherler, parfümler, kozmetikler, daha fazla para harcayabilirsiniz. Kimi zaman çok da düşünmeden, Bunlar dışında sanat ve spor alanlarında hareketlenebileceğiniz bir dönem. Daha önce denemediğiniz/deneyimlere adım atabilirsiniz. Deneyeceğiniz spor branşları olabilir. Sanatsal alanlarda meşguliyetleriniz olabilir.

Kuzey Ay düğümü koç burcunda, 7.evinizde. Güney Ay düğümü terazi burcunda 1. Evinize. Hayatınızdan çıkması gerekenler çıkabilir. Birileri de sadece bir hayat tecrübesi olmak üzere gelebilir. Gelenler kalıcı olmayabilir hayatınızda. Bir ev tutulabilir. İşinizde ortaklıklar kurabilirsiniz. İş ortaklarınız olabilir. Bilgisi ile ilerleyebileceğiniz, danışmanlık alacağınız ya da öğrencisi olacağınız kişilerle yollarınız birleşebilir. İnsan ilişkileri anlamında kalabalıklaşabileceğiniz bir zaman olabilir.

Güzelliklerin yaşamınızda çoğalacağı bir yıl sevgili okuyucum. Hadi rastgele…

AKREP / YÜKSELEN AKREP 

Akrep burcu için yıllık burç yorumum şu şekildedir: 26 Mayıs 2024’e kadar boğa burcunda 7.evinizde transitine devam ediyor. Yeni çevrelere girebilirsiniz. Hayatınızın herhangi bir alanında size eşlik edecek bir insan gelebilir yaşamınıza. Bu kişi birlikte iş yapacağınız biri olabilir. Size yol gösterecek bir danışman olabilir. Özel ders/birebir ders alacağınız bir eğitmen olabilir. Bir iş teklifi alabilirsiniz. İşe başlayabilirsiniz. Çalışıyorsanız şartları, olanakları mevcuttaki işinizden daha iyi olan başka bir alternatif çıkabilir karşınıza. Bir iş değişikliği yapabilirsiniz. İyi kazanacağınız, mutlu çalışacağınız yeni bir yere geçebilirsiniz. 26 Mayıs 2024’te ikizler burcuna geçiyor Jüpiter 8.evinize geliyor. Muhasebe, mali müşavirlik alanlarında iseniz güzel bir iş başlangıcınız olabilir. Var olan işte yükseliş olabilir. Kardeşler, kuzenler, yakın akrabalar var ikizler burcunun konuları, kişileri arasında. 

Pluto kova burcu transiti 8.evinizde  parasal konular, hesap konuları dışında cerrahi müdahaleleri de anlatıyor. Bir yakınınız bir operasyon geçirebilir. Olmak istediği bir ameliyatı varsa, cerrahi bir konusu varsa, bunu yaptırabilir. 

Satürn balık burcunda 5. Evinizde olacak. Çocuk sahibi olma isteğiniz, planınız varsa, bu gerçekleşebilir. Bir bebeğin, çocuk sahibi olmanın sorumluluğu eklenecek olabilirsiniz hayatınıza. Bir hobinizi profesyonel bir işe dönüştürebilirsiniz. Keyif aldığınız için yaptığınız bir şey, ilgi alanı diyebileceğiniz bir meşguliyet, yeni işiniz olabilir. İkinci bir işe, ek bir gelir kaynağına dönüşebilir.

Pluto Kova burcu transiti sizin 4.evinize geçecek. Ev, emlak konularında değişim planları olanlar için konunun hareketlenebileceği bir zaman. Bir taşınma olabilir. Yeni bir yerleşim olabilir. Yeni bir düzen kurulabilir. Ev alma, ev kiralama, ev içinde değişiklikler, tadilatlar, eviniz konusunda yenilikler olasılıklarınız arasında. Şimdiye dek sorun yaratmış ya da sizi bir şekilde yormuş durumlar sebebiyle yapmak isteyebilirsiniz bu değişimleri. 

Ay düğümleri 2024’ün tamamında koç terazi aksında 6.evinizde. Güney Ay düğümü terazi burcunda, 12.evinizde. İş, çalışma hayatı, hizmet, günlük düzen, yaşam düzeni gibi temaları, bedensel sağlık konularını çalıştırabilir. Hayatınızda bu konuların daha iyi hale gelmesi için nelerin değişmesi gerektiğini gösterebilir bu döngü size. Uzun yılların ardından iş hayatına dönecek olanlar olabilir. İş hayatınızı ve genel olarak yaşam düzeninizi iyileştirecek, kuvvetlendirecek yönde değişimlere gidebileceğiniz bir zaman. Ne nasıl olmalı, bu kısmı deneyimler gösterecektir. 

Daha sağlıklı, daha faydalı, daha verimli olana geçmek, daha düzenli yaşamak, hayatı iyileştireceğiniz bir yıl olsun sevgili okuyucum. Hadi rastgele..

 

YAY / YÜKSELEN YAY

Yay burcu için yıllık burç yorumum şu şekildedir: JÜPİTER 26 Mayıs 2024’e kadar boğa burcunda 6. Evinizde olacak. İş hayatınızla ilgili güzel olasılıklar olabilir. Güzel yeni bir iş olabilir, mevcut işinizde yükseliş/terfi olabilir. Kendi işiniz ise işinizi büyütmek olabilir. İş ve para konularında çekidüzen vermek, enerjiyi toparlamak, hedeflere odaklanmak, silkelenmek, canlanmak, işin gücün başına geçmek gibi bir hareketlenme gelebilir hayatınıza. 26 Mayıs 2024’te ikizler burcuna geçiyor Jüpiter. Yeni transitine başlıyor. 7.evinize geliyor. Kayıt yapmak, sözleşme yapmak, taahhüt vermek, kontrat yapmak, hizmeti, İletişim araçları, iletişim platformları üzerinden düşünecek olursak eğitim alacağınız ya da herhangi bir hizmet alacağınız ortamlar olabilir. Bir spor salonuna kayıt yapmak, bir kursa yapmak gibi şeyler mesela. Hem yeni şeyler öğrenebileceğiniz, hem de sosyalleşebileceğiniz yeni ortamlara girebileceğiniz bir dönem. Ortaklı bir durumun içinden çıkmayı, kendi yolunuzu kendinizle yürümeyi de seçebilirsiniz. İlgi alanlarınızda, gelişmek istediğiniz alanlarda yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. İyi hocalarla bir araya gelebilirsiniz. Bir uzmandan alacağınız önemli bir danışmanlık olabilir. Sizin danışmanlık verdiğiniz, eğitmen konumunda olduğunuz bir işiniz varsa, iletişim ağınızın büyüyebilir. 

Satürn 2024 boyunca balık balık burcunda sizin 4. Evinizde olacak. Başka bir şehre yerleşmek, başka bir yerde yeni bir düzen kurmak, bir yerden gitmek, bir yeri bırakmak, yeni bir yere yerleşmek gibi değişim ihtimallerini anlatıyor. Konu ile ilgili bazı deneyimler, hayatın başka yerlerinde olgunlaşmanıza vesile olabilir. Mesafeler olabilir. Bir gurbetlik hali, bir hasretlik, yeni bir düzene alışma, yeni bir yere adaptasyon konusu olabilir.

Pluto Kova burcu transiti sizin 3.eviniz. İletişimlerimizi, yakın çevremizde bazı sonlanmalar yaşayabiliriz. Şimdiye dek emek verdiğiniz ilişkilerde, bağ kurduğunuz yerlerde o bağları aslında pek çok noktada sizin sürdüğünüzü, aslında verdiğiniz değerin karşılığının olmadığını, sizinki ile eşit ölçüde olmadığını fark edebileceğiniz bir zaman. 

Ay düğümleri 2024’ün tamamında koç terazi aksında olacak. Kuzey Ay düğümü koç burcunda, 5.evinizde. Güney Ay düğümü terazi burcunda, 11.evinizde. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular öne çıkabilir. Çocuklarla ilgili projeler olabilir. Yetişkin yaşta iseler yaşamlarında yeni başlangıçlar yaşayabilirler. Bir hobiniz güzel başka şeylere de vesile olabilir. Sadece hobi olarak ilgilendiğiniz bir şey, bir işe dönüşebilir. Hobi amaçlı ilgilendiğiniz bir meşguliyeti, profesyonel bir zemine oturtabilir, yeni bir alan açabilirsiniz kendinize. 

Keyifle kazanacağınız yeni bir yıl olabilir. Sevgili okuyucum. Hadi rastgele…

 

OĞLAK / YÜKSELEN OĞLAK

Oğlak burcu için yıllık burç yorumum şu şekildedir: 26 Mayıs 2024’e kadar boğa  burcunda 5.evinizde olacak. Sanatsal alanlarda, sporun bir dalında bir eğitiminiz varsa artık bu alandan kazancınız başlayabilir. Bu yönde bir iş fırsatı doğabilir. Böyle bir işiniz varsa, gelirinizin artacağı değişimler içinde bulabilirsiniz kendinizi. Çocuk sahibi olmak isteyenler için şanslı bir dönem. Küçük çocuklarınız varsa onlar için yeni şeyler düşünebilirsiniz. Sanatın, sporun bir dalında bir eğitime başlayabilirler. 26 Mayıs 2024’te ikizler burcuna geçiyor Jüpiter. Yeni transitine başlıyor. 6.evinize geliyor. Bir yükseliş, bir açılım yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatımızla, iş düzenimizle, iş dışında da genel olarak yaşam düzenimizle, günlerimizin nasıl geçtiği ile, günlerimizin bir parçası olan şeylerle ilgilidir 6.ev. İkizler burcu ise hareket demek, yer değiştirmek demek. Başka semtler, yeni semtler demek. Günlük rutinlerinizin değişebileceği bir dönem. Bu özellikle gün içinde kullandığınız, günlerinizin bir parçası olan semtlerle ilgili olabilir. Yer değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Günlük rutinleriniz değişebilir.

2024 boyunca Satürn yine balık burcunda olacak. 3. Evinizde. İletişim. Bilgi. Öğrenmek. Öğrenci olmak. Eğitim. Kurslar. Eğitmenlik. Danışmanlık. Kitaplar, uzman kişiler. Dijital bilgi kaynakları. Kendinizi ifade etme becerinizi geliştirmeye ihtiyacınız varsa, ne söylenir, ne söylenmez, ne nasıl söylenir, dengeyi kurmak gibi noktalarda gelişim ihtiyacı varsa, bunları daha net görebilirsiniz. Şehrin içinde uzak bir noktaya gidip gelmeye başlayabilirsiniz. Günlerinize yollar, mesafeler eklenebilir. Bir şeyin yeri değişebilir. Uzak bir noktada bir şeye başlayabilirsiniz.

Pluto Kova transiti sizin 2.eviniz. Bazı para çıkışları getirebilir burada size. Bir şeyleri düzeltmek, yoluna koymak için yapacağınız harcamalar olabilir. 

Ay düğümleri 2024’ün tamamında koç terazi aksında olacak. Kuzey Ay düğümü koç burcunda, 4.evinizde. Güney Ay düğümü terazi burcunda, 10.evinizde. Yaşadığınız yer, yerleşim yeriniz 4.evin konusu. Buralarda değişimlere açık bir zaman. Başka şehre yerleşme, bir başka muhitte yeni bir düzen kurma, ev alma, ev satma, ev tutma gibi yerleşim konularınız olabilir. Aile bireyleri ile uyum, anlaşma, geçmişten gelen konular, çocukluk anılarınız, anne babanıza olan duygularınız.. Belki buralarda da değişmesi ve temizlenmesi gerekenler olabilir. İşte oraları da temizleyip hafifletme dönemi. 

Daha özgür, hafif ve hayata köklenmiş bir yıl olacak sevgili okuyucum. Hadi rastgele..

KOVA / YÜKSELEN KOVA  

Kova burcu için yıllık burç yorumum şu şekildedir: 26 Mayıs 2024’e kadar boğa transiti 4.evinizde olacak. Ev alma hazırlığında iseniz bu gerçekleşebilir. Yeni bir yere yerleşmek, kendinize yeni bir düzen kurmak istiyorsanız, bunu yapabileceğiniz fırsatlarınız, imkanlarınız olabilir. 26 Mayıs 2024’te ikizler burcuna geçiyor. Jüpiter 5.evinize geliyor. Sosyal medyada üretimleri olanlar, içerik üretenler  dijital alanlarla, teknoloji ile ilgili olanlar yükselişe geçecektir. Aktif olduğunuz, içerikler ürettiğiniz platformlar varsa daha görünür olabileceğiniz, okuyucularınızın, takipçilerinizin artabileceği bir zaman. Hobileri, bir aktivite olarak yaptıklarınızı, sanatı, sporu, sanat eğitimlerini,  başka bir alanda güzel eğitimlere katılabilirsiniz.

2024 boyunca Satürn yine balık burcunda 2. Evinizde olacak.. Nasıl daha çok para kazanılır? Neler yaparsanız maddi olanaklarınız büyür? Toprağınızı büyütmenizi, hayata köklenmenizi, kendi yerinizi, yurdunuzu kurmanız gerekebilir. Bir iş fikri doğabilir. İkinci bir iş, ek bir gelir kaynağı konusu doğabilir. İşinizi büyütmek için yapacağınız şeyler olabilir. Eldeki olanakları iyi kullanmanız, parasal anlamda stratejik ve temkinli ilerlemeniz gerekebilir.

Pluto Kova burcuna geçecek, Kova sizin 1.eviniz. Özellikle dost, ahbap çevrelerinde değişimler olabilir. Arkadaşlarımızı, ahbaplarımızı anlatır kova. Buralarda kopuşlar, sonlanmalar olabilir. Sosyal medya, dijital alanlar, sosyal platformlar da kovanın konusu. Bu alanlarda bırakacağınız şeyler de olabilir.

Ay düğümleri 2024’ün tamamında koç terazi aksında olacak. Kuzey Ay düğümü koç burcunda, 3.evinizde. Güney Ay düğümü terazi burcunda, 9.evinizde. İletişimde diliniz, kelimeleriniz, haliniz, tavrınız, kiminle nasıl konuştuğunuz, neyi nasıl ifade ettiğiniz bu dönem buraları elden geçirme iletişimde gelişme zamanı. Akrabalarınızla, kardeşlerinizle birlikte yapacaklarınız olabilir. Onların önemli kararları, başlangıçları olabilir. Belki bazı dialoglar sonlanacaktır, bitişler olabilir. Belki küslükler bitecektir, barışmalar olacaktır..

Uzakları yakınlaştıracağınız bir yıl olacak sevgili okuyucum. Hadi rastgele…

BALIK / YÜKSELEN BALIK 

Balık burcu için yıllık burç yorumum şu şekildedir: 26 Mayıs 2024’e kadar boğa transiti 3.evinizde olacak. Eğitimler, seminerler, kurslar, uzman kişiler. Kardeşler, akrabalardan gelebilecek katkılar olabilir. Kardeşlerle, kuzenlerle birlikte yapılacak işler olabilir. Bilginin paylaşıldığı platformlar, sosyal medya, Web site sahibi olmak, içerik üretmek gibi konular, e-ticaret, online faaliyetler. Bu temalarda olabilir. İnternet üzerinden yapacağınız bir işe başlayabilirsiniz. Böyle bir işiniz varsa, bir yükseliş ve büyüme dönemi olabilir. Gelirinizi, kazançlarınızı artırabilirsiniz. Daha çok insana ulaşabilirsiniz. Bağlantılarınız artabilir. 26 Mayıs 2024’te Jüpiter ikizler burcuna geçiyor 4.evinize geliyor. Bir ev arayışınız varsa, yakın çevreniz yardımcı olabilir. Konunuz ev tutmanın ötesinde ev almak da olabilir. Size katkı olacak, yol gösterecek kişiler olabilir. Bir yer değişikliği yapacaksanız, başka bir muhit, başka bir şehir, başka bir ülke, her şey mümkün, bu değişime aileden, yakın çevreden biri katkı olabilir.

2024 boyunca Satürn yine balık burcunda 1.evinizde olacak. Yaşam düzenimiz içinde kendi işinizi büyütebilirsiniz. İlişkilerde bir temizlik zamanı olabilir. Hayatınızdan çıkaracağınız kişiler olabilir. Kişiliğimizi, karakterimizi, davranışlarımızı, bakış açılarımızı, seçimlerimizi büyüme dönemi ne  tanıyabiliriz.

Pluto Kova sizin 12.eviniz. Bağ kurduğunuz, kendinize yakın hissettiğiniz, kıymet verdiğiniz ilişkiler içinde farkındalıklar getirebilir size Pluto. Bu köklenme ve bağ kurma halinin karşılıklı olmadığını görebilirsiniz. Uzaklaşacağınız kişiler olabilir. İç dünyanızda bir temizliğe, bir arınmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir içe dönüş yaşayabilirsiniz. Para kayıpları da olabilir. Dolandırıcılıklar, kanmalar, kandırmalar yaşayabilirsiniz. 

Ay düğümleri 2024’ün tamamında koç terazi aksında olacak. Kuzey Ay düğümü koç burcunda, 2.evinizde. Güney Ay düğümü terazi burcunda, 8.evinizde. Para evinizde bir kuzey Ay düğümü, paranızı doğru kullanmanız, çok gerekli olmayan noktalarda harcamaları kısmak, israf olan noktaları dengeye getirmek, imkanlarınızı oluşturmak, büyütmek, kendinizi kimseye ihtiyaç duymayacak bir konuma getirmek, maddiyat dışında da ihtiyaçları aşmak, ilişkilerde muhtaç hissetmeden bağlar kurmak, tutunmak yerine sevgiyle bağlar kurmak, kendini yanında başkaları olmadan da güvende hissetmek bu yılın ana teması olabilir.

hayata köklenmiş bir yıl olacak sevgili okuyucum. Hadi rastgele…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.