31.Miss Model Of The World... İLAYDA KIRÇIL ÇİN YOLCUSU!..

31.Miss Model Of The World... İLAYDA KIRÇIL ÇİN YOLCUSU!..

Çin Kültür Bakanlığı’nın himayesinde gerçekleşecek olan, bu yıl 31.si düzenlenen Çin televizyon ve gazetelerinin büyük ilgi gösterdiği, “31. Miss Model Of The World” Dünya Mankenler yarışmasında ülkemizi 21 yaşındaki İlayda Kırçıl temsil edecek.

 Dünyanın en prestijli yarışmalarından birisi sayılan ve 23 Kasım’ da Çin’in Shenzhen şehrinde yapılacak olan dünya finalinde, 70 ülkenin profesyonel modelleri  yarışacak.

1 aydır Çin’ de kampta olan model, menajeri Zehra Tuga aracılığıyla, kamp süreçlerinin çok yoğun geçtiğini,  Çin Kültür Bakanlığı tarafından kendileri için bir çok organizasyon hazırlandığını  ve çok güzel ağırlandıklarını belirtti.

Dünyanın farklı ülkelerinden bir çok güzel dost edindiğini söyleyen İlayda Kırçıl, benim için hayatımdaki en güzel anılardan ve tecrübelerden biri olacak dedi. 

Yarışma tarihine az bir zaman kaldığı için çok heyecanlı olduğunu belirten İlayda Kırçıl,  dünyanın en prestijli uluslararası modellik  yarışmalarından biri olan böyle büyük bir organizasyonda yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Ülkemi en iyi şekilde temsil etmenin bilinci ve sorumluluğundayım  ve buna inanıyorum dedi. 

İlayda Kırçıl Kocaeli Üniversitesi Radyo, televizyon, sinema  bölümünde son sınıf öğrencisi olarak eğitimini sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.