“45’LİK”, GÖKHAN SEZEN’İ YATAĞA DÜŞÜRDÜ!

“45’LİK”, GÖKHAN SEZEN’İ YATAĞA DÜŞÜRDÜ!

Müzik dünyasının genç yorumcusu Gökhan Sezen, Seyhan Müzik’ten yayınlanan yeni albümü “Asalet” ile müzik marketlerdeki yerini aldı.

Albümün müzik direktörlüğünü ve aranjörlüğünü Suat Sakarya üstlendi.
Fotoğraflar ise Zeynel Abidin Ağgül tarafından çekildi.

Kendi albümünün prodüktörlüğünü de üstlenen TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Gökhan Sezen, ilk klibini Kemal Başbuğ yönetiminde “45’lik” adlı şarkıya çekti.
Beykoz Perili Köşkte 18 saat’te çekilen klip, yorumcu Gökhan Sezen’i yatağa düşürdü. Sezen, “Bahar havasına aldandım ama, hava soğuyunca hastalandım” ifadesini kullandı.

TARKAN DİNLEDİ BESTESİNİ VERDİ
“Asalet” albümüyle müzikseverlerle buluşan Gökhan Sezen’e, Megastar Tarkan’da bir şarkısıyla jest yaptı. Tarkan ile yaklaşık 5 yıl önce tanıştığını söyleyen Sezen o buluşmayı söz şözlerle dile getirdi: “Tarkan yaklaşık 5 yıl önce beni Zeki Çetin üstadımızın mekanı Pınar Restorant’ta dinlemeye gelmişti.

O gece Tarkan’ın başarılı çizgisi kadar çok asil ve alçak gönüllü olduğunu da fark ettim. Sadece yapılan müziği dinledi. Muhteşem bir geceydi. Sahnede bir kaç şarkı da söyleyerek beni ve izleyenleri onore etti. Albüm aşamasında kendisinin ”Başına Bela Olurum” şarkısını repertuarıma almak istedim. Kendisiyle temas sağladığımızda, kimseye kolay kolay bestesini vermeyen Tarkan,  sağolusun hiç ikiletmeden şarkısını bana hediye etti. Tarkan’ın bu jesti beni çok mutlu etti.”

SİYAH-BEYAZ YILLARDAN “ASALET” DOĞDU

Gökhan Sezen’in yeni albümde Gökhan Tepe’nin iki bestesi yer alıyor. Albümün çıkış şarkısı olan “45’lik’te ve “Asalet’te” yine bir Gökhan Tepe-Hakkı Yalçın imzasını taşıyor. Burçin Birben’in “Saklayamıyorum”, Hürol Herkesecan’a ait “Çok Zor”, “İki Suçlu” ve “Unutacağım” adlı üç şarkısı ile Talat Er’in “Bakmam Yüzüne”  eseri albümde yer alan bir diğer eserler.


Genç yorumcu Sezen, Hicaz makamındaki “45’lik” şarkısının çok iddialı bir eser olacağını ifade ediyor. Günümüz bir çok şeyin dejenerasyona uğradığını ifade eden Sezen “Hayatımızdakien güzel yıllar, siyah-beyaz dönemlerin yaşandığı yıllar. Aşkların, sevgilerin en saf haliyle yaşandığı yıllar. Şarkı bu duygulara, bu yıllara olan özlemi ifade ediyor. Hakkı Yalçın sözleriyle, Gökhan Tepe bestesiyle “45’lik”te bunu çok güzel ifade etmiş. Bana da en güzel şekilde yorumlamak düştü” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.