64. Grammy Ödülleri... BU YIL DA ERTELENDİ!

64. Grammy Ödülleri... BU YIL DA ERTELENDİ!

64. Grammy Ödülleri'nin korona virüsü nedeniyle ertelendi. Tören, yakında açıklanacak yeni bir tarihte gerçekleşecek.

Müzik dünyasının Oscar'ı olarak görülen Grammy Ödülleri'nin organizatörleri, bu ayın sonunda ABD'de düzenlenecek 64. Grammy Ödülleri'nin korona virüsü salgını nedeniyle ertelendiğini duyurdu. 

Organizatörler töreni erteleme kararını, yetkililer ve sağlık uzmanlarıyla konuştuktan sonra aldıklarını aktardı.

Recording Academy ve yayıncı kuruluş CBS'ten yapılan açıklamaya göre, Omicron varyantı etrafındaki belirsizlik, 31 Ocak'ta Los Angeles'ta yapılması planlanan ödül törenini düzenlemenin "çok fazla risk içerdiği" anlamına geliyor. 

Müzik camiasının, canlı dinleyicilerin ve yüzlerce çalışanın sağlığı ve güvenliğinin en büyük öncelikleri olmaya devam ettiğini belirten organizatörler, törenin yakında açıklanacak yeni bir tarihte gerçekleşeceğini söyledi.

Bu yıl 64'üncü kez verilecek olan Grammy Ödülleri’ne Jon Batiste 11 dalda aday gösterilerek adaylar arasında liderliği aldı.

Batiste'i Justin Bieber, Doja Cat ve H.E.R. sekizer adaylıkla; Billie Eilish ve Olivia Rodrigo ise yedişer adaylıkla takip etti.

GEÇEN SENE DE ERTELENMİŞTİ

Grammy Ödül Töreni geçen sene de korona virüsü salgını nedeniyle 31 Ocak'tan 14 Mart’a ertelenmiş ve kalabalığın büyük bölümü dışarıda olacak şekilde Los Angeles Kongre Merkezi'nde yapılmıştı. 

Kaynak:gazeteduvar.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.