87.Oscar Ödülleri Töreni... KIRMIZI HALİ ŞIKLARI, RÜKÜŞLERİ!

87.Oscar Ödülleri Töreni... KIRMIZI HALİ ŞIKLARI, RÜKÜŞLERİ!

2014 yılı içerisinde sinemanın en iyilerinin seçildiği Oscar Ödül Töreninde kırmızı halı performansları da çok konuşulacak. - FOTO GALERİ -

Sinemanın en iyilerinin yarıştığı 87. Akademi Ödülleri (Oscars) klasikleşen Kırmızı Halı seramonisiyle başladı. Kırmızı Halı'da oyuncular arasında şıklık yarışı yaşandı.

FRANSIZ FARKI

2008 yılında "La mome" performansıyla "En İyi Kadın Oyuncu" kategorisinde Oscar'ı evine götüren Fransız oyuncu Marion Cotillard, ikinci kez aday gösterildiği ödül törenine beyaz sade bir elbise ile katıldı. Cotillard, duruşu ve havasıyla Kırmızı Halı'da farkını ortaya koydu.

LADY GAGA BULAŞIKLARI BİTİRİP GELMİŞ

Önemli geceye yapacağı müzik performansı için katılan Lady Gaga giydiği kırmızı eldivenlerle sosyal medyada alay konusu oldu. Gaga'nın eldivenleri bulaşık eldivenine benzetildi.

JENNIFER LOPEZ GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ

Ünlü şarkıcı-oyuncu Jennifer Lopez, giydiği derin dekolteli elbisesiyle tüm gözlerine üzerine çekti. Saçlarını at kuyruğu şeklinde toplayarak elbisesini ön plana çıkaran Lopez, Kırmızı Halı'nın en büyüleyen ismi oldu.

SCARLETT JOHANSSON NEFES KESTİ

Ünlü oyuncu Scarlett Johansson giydiği yeşil elbise ve yeni saç kesimiyle Kırmızı Halı'nın nefes kesen kişileri arasındaydı. Saçlarının yan kısmını traş eden Johansson vücudunu saran elbisesiyle beğeni topladı.

NEIL HALIYA ERKEN GELDİ

Başarılı aktör Neil Patrick Harris Kırmızı Halı'ya ilk gelenler arasındaydı. Bu gece törenin sunuculuğunu yapacak olan Harris törene partneri David Burtka ile katıldı. Erkekler arasında siyah-beyaz smokinlerin tercih edildiği halıda Harris'in giydiği gri takım beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.