A.Merve Çekik... SEKSİ  CESUR VE LEZBİYEN!

A.Merve Çekik... SEKSİ CESUR VE LEZBİYEN!

Hem dişiliği hem de seksepalitesiyle son dönemlerde adından bir hayli sıkça bahsedilen manken, model ve danscı Ayşe Merve Çekik`in gizemli ve mistik havası görenlerin adeta yüreklerini hoplatıyor...

Merve Çekik, dikkat çekmeyi çok iyi bilen bir moda tutkunu ve etraftaki tek bir kişiyi bile ilgisiz bırakmayacak kadar kışkırtıcı. Kodlardan ve kurallardan sıyrılmış bir hayatın heyecanını her an yaşayan ve yaşatan tam bir dişi.

Merve, cinsel kimliğine dair yaptığı açıklamalarla da sıra dışı ve aykırı halini gözler önüne sermekten kaçınmıyor ve şöyle diyor: "lezbiyen değil biseksüelim ve bunu itiraf etmekten de çekinmiyorum.

Yakışıklı bir erkek ya da güzel bir kadın. Her ikisine de varım" diyen güzel fotomodel kadınlara karşı dominant, erkeklere karşı da geyşa ruhlu bir karaktere bürünmekten haz aldığını da sözlerine ekliyor.

"Dans benim hayatım" diyen seksi model; hayata, aşka, sekse ve dansa dair tüm yaşanmışlıklarını, gizemlerini ve stratejilerini, içtenlikle ve çekinmeden samimice şu sözcüklerle ifade ediyor.

"09.09.1994 doğumluyum, dansa olan ilgim daha çocukken başladı zamanla çeşitli dans okullarında eğitim almaya başladım ve çok kısa bir süre sonra profesyonelleşmeye başladım.

13 yaşından beri profesyonel olarak dans ediyorum dans benim hayatım dans etmeden bir hayat düşünemiyorum ve partnerlerime özel striptiz yapmaya bayılıyorum erkeğimi veya kadınımı mutlu etmek beni çok tatmin ediyor yıllar geçtikçe fiziğime güvenim geldi.

Objektiflere çıplak pozlar vermeye başladım ve böylelikle modelliğe ilk adımımı attım daha sonra oyunculuğa merak saldım çeşitli sinema filmlerinde yer aldım.

Birazda özel hayatımdan bahsetmek isterim.Dans benim hayatımın merkezi mesleğime aşık bir insanım o kadar aşığım ki yatakta duşta yemek yaparken neredeyse her anımda dans ederim.

Özel hayatımda kadınlara daha çok ilgi duyuyorum, kadınlar benim cennetim kadınsız bir hayat düşünemiyorum ikili ilişkilerimde çok seçiciyimdir özellikle karşı cinsime kolay kolay ilgi duyamıyorum kadınlar beni daha çok cezbediyor kısacası kadınlarla beraber olmak beni mutlu ediyor.

İlerleyen yaşlarımda hedefim ünlü bir top model olmak ve daha güzel projelerde yer almak istiyorum .Kısacası kendime güvenim her konuda tam ben her zaman istediğimi alırım gerekse dişiliğimi yada kişiliğimi kullanırım. "

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum