Rhian Sugden... ÜÇÜNCÜ SAYFA GÜZELİNİN ANNELİK ACISI!

Rhian Sugden... ÜÇÜNCÜ SAYFA GÜZELİNİN ANNELİK ACISI!

Adını, İngiliz tabloid gazetelerinde "üçüncü sayfa güzeli" olarak duyuran ve geçen yıl eylül ayında Oliver Mellor ile Antalya Kalkan'da evlenen İngiliz model ve TV yıldızı Rhian Sugden, anne olabilmek için canını dişine taktı.

Bir yandan tüp bebek tedavisinde yaşadığı aksiliklerle savaşmak zorunda kalan Sugden bir yandan da sosyal medya üzerinden "Anne olmayı hak etmedin, çünkü geçmişte yarı çıplak pozlar verdin" diyerek kendisini eleştirenlerle mücadele ediyor.

Futbolcu Christiano Ronaldo'nun eski sevgilisi olarak da tanınan 33 yaşındaki Sugden, Instagram hesabından paylaştığı videoda "Anne olamazsın; çünkü bunu hak etmedin. Bu, geçmişte yaptıklarının bedeli" diyerek saldıranlara yanıt verdi. Sugden videonun bazı bölümlerinde konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

rhiansugden_evlilik.jpg

Olivier Mellor ile Kalkan'da düzenlenen bir törenle evlenen, balayını da orada geçiren Sugden ilk tüp bebek denemesinde başarısız oldu.

İkinci kez tedaviye başlayacağı gün de internetteki bazı kullanıcıların "anne olmayı hak etmedin" şeklindeki saldırılarına maruz kaldı.

Sugden videoda, hem kendi tüp bebek serüvenini anlatmak hem de böyle bir tedavi planlayan kadınlara yol göstermek amacıyla bir blog hazırladığını belirterek "Ama blog yazımın altında korkunç yorumlar vardı" dedi.

 

Sugden sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazıları benim anneliğe hakkım olmadığını, çünkü geçmişte "üçüncü sayfa güzeli" olduğumu yazmış. Bazıları da çocuklarım olsa bile bir gün benim geçmişte yaptığım bu iş yüzünden alaylara maruz kalacağını belirtmiş."

rhiansugden_evlilik1.jpg

Geçmişte fiziksel görüntüsü yüzünden bu tür saldırılara maruz kaldığını belirten Sugden "Ama bu saldırının yepyeni bir türü" dedi.

RHİAN SUGDEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.