ABİYE AÇILIŞINDA DOLDU TAŞTI?

ABİYE AÇILIŞINDA DOLDU TAŞTI?

İstanbul eğlence hayatına yepyeni bir soluk getiren Abiye Restaurant ve Gece Kulübü çok yoğun bir katılımla Beşiktaş iskelesinde ve Utku Uysal'ın sahne almasıyla, eski Makara Kulübün oldu yerde kapılarını açtı?

Geçtiğimiz yıl gerek Keops, gerek Vodka, gerekse Nahide'de sahne alıp fırtına gibi esen ve başta sosyete olmak üzere çok geniş bir gece hayatı müdavimine hizmet eden Utku, kendisinin de ortak olduğu Abiye'de sahne almaya başladı..

Deneyimi işletmeci Fatoş Çinkitaş'ın işletmeciliğini yaptığı Abiye'de Utku'nun yanı sıra çılgın bir drag queen şovda sahne aldı?

Kapı karşılamasından, taklitlere, ve çılgın sahne şovlarıyla Utku'nun sahnesine destek veren drag queen dansçıları gelen konuklara da büyük ve kahkaha dolu sürprizler de yaşattılar..

Abiye'nin gala gecesinde birçok tanınmış sima da Utku'yu yalnız bırakmadılar? Eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma, manken Lara Sürol ve İrem Otuz, şarkıcı Alex, "Birebir Şov" un kurucusu Cengizhan, cemiyet hayatından Muzi Karata, Mehmet Dalmaz ve medya dünyasının önce gelen isimleri katıldılar?

Abiye, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri perdelerini açarken, diğer günlerde de farklı konseptlerle ve grup müşterileri için açık olacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum