Acayip Tipler... YAYINDAN KALKIYOR!

Acayip Tipler... YAYINDAN KALKIYOR!

FOX ekranında Salı günlerinin neşesi haline gelen ‘’Acayip Tipler’’, farklı formatı, interaktif eğlencesi ve tüm kahkahasıyla 14 Ağustos Salı saat 20.00'de Fox TV ekranlarıda...

Ünlü sunucu ve oyuncu İlker Ayrık, tüm aileyi ekran başına toplama geleneğini ‘’Acayip Tipler’’in yayından kaldırıldığı öğrenildi.

YENİ TİPLER EFSANE SKEÇLER!

Efsane tipleri, dilinize pelesenk olacak esprileriyle bu haftaki acayip skeçlerde “Doğum Fotoğrafçısı”, “Milyonluk Resim”, “Yulaf”, “Oflee Hoca”, “Neye Diyet”, “Bu Neyin Kafası”  ve “Nükteden Arif Hoca” yer alacak.

“Doğum Fotoğrafçısı” skecinde, ilk çocuklarının dünyaya gelişini görüntülemek için doğum fotoğrafçısı ile anlaşan bir anne-babanın durumu abartması sonrası neler yaşanacağını izleyeceğiz.

“Yulaf” skecinde evdeki malzemelerle Youtube’da kendine vücut geliştirme kanalı açan Yulaf’ı izlerken kahkahalarınıza engel olamayacaksınız.

“Neye Diyet” skecinde ise evin annesi fazla kilolarından kurtulmak için rejime giriyor ancak açken sinirlerine hakim olamıyor ve evde terör estiriyor.

HERKES ‘’ACAYİP TİP’’!

Programı izlemeye gelen her seyirci, salona girdiği andan itibaren kumpanyanın bir parçası oluyor, oynanacak her skecin interaktif bölümünde isteyen her seyirci bu bölüme dahil olarak, şahane bir anıya sahip olabiliyor.

INSTAGRAM’DA ‘’ACAYİP TİPLER’’İ TAKİP ET, OYUNA DAHİL OL!

İlker Ayrık ekran başındaki ve salondaki seyirciden @acayiptipler Instagram hesabını takip etmelerini istiyor. Bu sayede seyirci, her an sürpriz görevlere dahil olabiliyor ya da ‘’Acayip Tip” olabilmek için sahneye ilk adımı atabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.