Acun Ilıcalı ile Doğu Demirkol...GÜLDÜREN PAZARLIK!

Acun Ilıcalı ile Doğu Demirkol...GÜLDÜREN PAZARLIK!

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasının 4'üncü bölümü, 'Bayi Toplantısı' filminin başrol oyuncularından Doğu Demirkol ile Acun Ilıcalı arasındaki diyalog damgasını vurdu.

TV8'in fenomen yarışması Survivor'ın 21 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümünde, Acun Ilıcalı ile Doğu Demirkol arasında güldüren bir pazarlık yaşandı.

Acun Ilıcalı, yarışmacılar 'Anlat Bakalım' oyunu için toplandığı sırada, İbrahim Büyükak'ın dördüncü filmi 'Bayi Toplantısı'nın galasına bağlandı.

Büyükak'ın "Doğu özel uçakla bir tur istiyor" esprisine, filmin başrol oyuncularından Doğu Demirkol "Uçağa gerek yok, o kadar abartma" karşılığını verdi.

Başarılı televizyoncu, filmin gişesinin 4 milyonu aşması durumunda Doğu Demirkol'a güzel bir hediye alacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın 'hediye' sözü üzerine Doğu Demirkol, izlenme oranı için pazarlığa başladı.

Doğu Demirkol'un "3 milyonda el sıkışalım" teklifine, TV8'in patronundan "Gişe 3,5 milyonu geçerse sana çok iyi hediye alacağım" cevabı geldi.

34 yaşındaki komedyenin "Acun Ilıcalı'ya göre mi çok iyi, bana göre mi çok iyi bir hediye? İkimizin ortalamasına göre alalım abi" esprisi de dikkat çekti.

Bu sahneler hem yarışmacılar hem de ekranları başındaki izleyicileri kahkahaya boğdu.

21 Şubat'ta vizyona giren komedi türündeki filmin başrollerini; İbrahim Büyükak, Büşra Pekin, Onur Buldu, Safa Sarı ve Doğu Demirkol paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.