ADANALILAR RADYO İZLEDİ!

ADANALILAR RADYO İZLEDİ!

Türkiye radyolarının en çok dinlenen 4 ismi Kral FM’den Afrikalı Ali, Radyo Viva’dan BağlantıHop Dedik Ayhan, Kral FM’den Gönül Dostu Şener ve Radyo 7’den Erkan Koç, ‘Siz Hiç Radyo İzlediniz mi?’ diyerek M1 Adana AVM'de muhteşem bir etkinliğe imza attı.

Banu Noyan organizasyonuyla M1 Adana AVM'nin 15. Yıl kutlamalarında sahne alan efsane radyocular, Adanalıları bugüne kadar sayısız ünlü isimle buluşturan M1 Adana AVM ziyaretçilerine 1,5 saat boyunca unutulmaz bir gösteri sundu.

Radyo programlarında başlarından geçen komik hikâyeleri ve sanatçılarla yaşadıkları ilginç anıları anlatan 4 ünlü radyocu, Adanalılara radyo izletti.

Rakip radyolarda olmalarına rağmen birbirlerini her zaman desteklediklerini söyleyen 4 efsane isim, "Birçok yeni radyocu birbirini kıskanırken biz elele verdik. Kendi programlarımızda başka radyolardaki arkadaşlarımızdan bahsettik. Bu zamana kadar çok sayıda gösteri yaptık ama sadece birkaç radyocu izlemeye geldi. Radyolarında destek bile vermediler. Biz belki yeni arkadaşlara örnek oluruz. Konuşulmak için ilginç bir şey gerekiyorsa onu da yapalım. Ayhan Ali'den hoşlanıyor" sözleriyle dakikalarca alkışlandılar.

Daha önce hiç bu kadar eğlenerek alışveriş yapmadıklarını söyleyen M1 Adana AVM misafirleri, bugüne kadar sadece seslerini dinledikleri ünlü radyocuları karşılarında görmenin mutluluğunu yaşadı.

Hem müzik hem de stand-up tadındaki gösterileri AVM ziyaretçilerine eğlenceli bir gün sunan 4 ünlü radyocu, Adanalılara unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.