Ah Süreyya...GERÇEK BİR GAZİNO FORMATI İLE GALA YAPIYOR!

Ah Süreyya...GERÇEK BİR GAZİNO FORMATI İLE GALA YAPIYOR!

Kaan Erkam'ın yazdığı Özkan Turgay'ın özgün müziklerini bestelediği ve Atilla Yİiğit’in rejisini yaptığı “Ah Süreyya” müzikali BVS Gruba ait Etiler My Cabaret'te sergilenmeye başlıyor…

Ankara’nın ünlü “Süreyya Gazinosu”nda geçen bu müzikal, her Çarşamba gecesi, yine bir Gazino havasında keyifle izlenecek.

Başrollerini Beste Hoşses, Niyazi Gezer, Kaan Erkam, Bahri Uzkeser,  Fatih Yemez ve Cansel Kula’nın paylaştığı 20 kişi kadrosu ile göz dolduran müzikalde Süreyya rolünü genç ve güçlü sesi ile öne çıkan Büşra Alnıtemiz oynuyor.

1985 yılında Ankara Süreyya Gazinosunda geçen müzikal aslında klasik siyah beyaz bir Türk Filminde ne varsa içinde barındırıyor.

Münir özkul'dan, Adile Naşit’e, Önder Somer'den Tarık Akan'a hemen hemen her tipleme size çok yakın gelecek. İlk defa duyacağınız keyifli şarkılar ise sizlere hoş zaman geçirtecek.

Her Çarşamba sergilenecek müzikalde her hafta konuk bir Assolist olacak. 25 Nisan’daki gala gecesinde “Assolist” rolünü ünlü şarkıcı Zeliha Sunal oynayacak.

45 dilde şarkı söyleyen sanatçı, tiyatrodaki başarısını kısa da olsa sizlere tattıracak.
 

Oyunda ayrıca; Süreyya Gazinosunda uzunca bir süre assolistlik yapmış olan gerçek bir assolist” Serpil Benay’da rol alacak…

Benay, bu oyunla birlikte 5 yıldır ara verdiği sahnelere yeniden dönmüş olacak…

Oyunda; ayrıca Doğuş’un bir bestesi olan “Aşkzede” adlı şarkısıyla son günlerin gündemde olan şarkıcısı Bahar Gelir’de rol alacak…

Bahar Gelir; oyunla birlikte başta “Cumali Ceber” karakteriyle tanıdığımız Halil Söylemez olmak üzere sosyal medya fenomenleriyle rol aldığı klibinin de lansmanını gerçekleştirecek…

 

Bu keyifli müzikale

 

 

Müzikale orkestra olarak  Hasprin grubu eşlik ediyor. Muhteşem arabesk soundlarıyla dikkat çeken ekip oyunun yazılma aşamasında da oda tiyatrosuyla beraberlerdi.

Ekibin bir özelliği de 10 yıl Oda Tiyatrosu ile çalışan ve vefat eden ünlü Udcu Yüksel Lekesizgöz ün oğul  ve yeğenlerinden oluşmaları.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.