Ahu Tuğba... "İLK EŞİM VE BABAM HAYATIMIN KATİLİ OLDULAR!"

Ahu Tuğba... "İLK EŞİM VE BABAM HAYATIMIN KATİLİ OLDULAR!"

Filmleri ve yaptığı sekiz evlilikle adından söz ettiren oyuncu Ahu Tuğba, arkadaş grubunun saldırısına uğrayan kızı Anjelik yüzünden çok zor günler geçiriyor.

Kızı geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Ahu Tuğba, sekiz evliliğiyle ilgili "Hiçbirini sevmedim. Onlarla; bizi terk eden babamdan ve beni aldatan ilk eşimden intikam almak için evlendim. Ruhları bile duymadan boşayıp hepsine acı çektirdim

Filmleri ve yaptığı sekiz evlilikle adından söz ettiren oyuncu Ahu Tuğba, arkadaş grubunun saldırısına uğrayan kızı Anjelik yüzünden çok zor günler geçiriyor. Günlerdir uyamadığını söyleyen Tuğba, "Kızımın psikolojisi bitmiş durumda. Yaşananlar, ünlü olmamdan dolayı basına yansıdığı için, bana da tepki gösteriyor" dedi.

Kızınızın yaşadığı talihsiz olayla ilgili son gelişmeler ne durumda? Kızımın psikolojisi önceki gün patlama yaptı. Üstünü başını yırttı ve sinir krizi geçirdi. Katıldığım bir TV programında; davacı olduğum aile bireylerinden birisi, kızımın namusuyla ilgili laf söyleyince, evde kıyametler koptu. Kızım şimdi ünlüyüm diye öfkesini benden çıkarıyor. Anjelik daha 17 yaşında; açılmamış bir gonca. Ben hatayı onu dadılarla, dış dünyadan kopuk yetiştirerek yaptım. Türkiye'de çocuğu canavar gibi yetiştirmek lazımmış! İti de, çakalı da öğreteceksin! Pamuk prenses gibi yetiştirmeyeceksin!

KORKUDAN SOKAĞA ÇIKAMIYOR

Kızınızın başına bu olay neden geldi?

Okulunu değiştirdim ve hata yaptım. Kızım iyi niyetli olduğu için arkadaş kurbanı oldu. Okulda bir kızla taşınıyor, bir doğum gününe gidiyor ve sonrasında başımıza bunlar geliyor. Kızıma hakaret mesajları çekip onu tahrik ediyorlar, sonra bir yere çağırıp üzerine çullanıyorlar. Kızımın okul hayatı bitti! Korkudan sokağa bile çıkamıyor. Kızıma yapılanı bana kocam yapsa, tüpü kafasında patlatırım!

Biraz geçmişe dönersek; sinema sektörüne nasıl girdiniz? 80'li yıllarda babam annemi terk edince, ondan intikam almak için sinemaya atıldım. Ona karşı inanılmaz bir nefret ve hırs vardı içimde.

Kırılma noktanız neydi, açar mısınız?

Babam, sadece annemi değil, beni de bırakıp gitti. Annem, hâlâ babamı bekliyor biliyor musunuz? Onun babama olan sevgisinden etkilenip ben de genç yaşta evlendim. Sandım ki; her aşk, annemin yaşadığı gibi olacak. Ama öyle olmadı... İlk eşim (Mustafa Ulusoy) bana ihanet etti. Ondan sonra da; bir daha kimse beni kıramadı. Hep ben kırdım ve ben boşadım. Babamın ve ilk eşimin intikamını, hep eski eşlerimden aldım. Hiçbirini de sevmedim. "Beni seviyor musun?" diye sorduktan sonra karşımdaki "Seni seviyorum" diyorsa; onun son yolculuğa çıkma zamanı geliyordu.

ERKEKLERE ACI ÇEKTİRMEK İSTEDİM

Bu nasıl bir psikolojik travma?

Çünkü ilk eşim ve babam hayatımın katili oldular. Ben ilk evliliğiminin ölene kadar süreceğini düşünmüştüm. Ama hamile kaldımı öğrendiğim gün, onu başka birisiyle yakaladım. Ondan sonra da; bir adam beni sevdiğini söylediğinde, hemen kaçtım ondan, boşandım. Acı çektirmek istedim.

Sizin boşanma hikayeleriniz de ilginç... Nasıl bu kadar kolay boşanabiliyorsunuz? Çünkü evlenirken kolay boşanmak için şart koşuyorum. Onlardan vekalet alıyorum. Boşanma kararı aldığım takdirde; sorunsuz, problemsiz, nafakasız birbirimizi boşayacağımızı şart koşuyorum. Çoğunu da zaten iş seyahatinde ya da tatildelerken, ruhları duymadan boşandım.

ŞİMDİKİ AKLIM OLSA BU KADAR ÇOK NİKAH MASASINA OTURMAZDIM!

Sekiz kez nikah masasına oturdunuz. Keşke bu kadar çok evlenmeseydim" diyor musunuz?

İnan bunu birkaç gündür ben de düşünüyorum. Şimdiki aklım olsa; asla nikah masasına oturmazdım. Flörtler yaşar, sonra ayrılırdım.

KIZIMIN BABASINA LAF SÖYLETMEM

Bu kadar evlilikten sonra özlemini duyduğunuz bir şey yok mu hayatınızda?

Hep istediğim; bir adamla beraber olup ömür boyu onunla birlikte yaşamaktı. Ama bunu başaramadım. Yanlışlar hep karşı taraftan geldi. İhanetlere uğradım. Evdeki hizmetçimle bile birlikte oldular. Kadın aptal olursa, evlilikler yürüyor. Ama benim geyik boynuzlarıyla dolaşacak halim yok. Ben çok akıllı bir kadınım.

Peki siz evliyken, bir başkasına âşık olsanız ne yapardınız? Açık açık söylerim. "Bak, ben seninle mutlu değilim. Başkasına her an gönlüm kayabilir. Yol yakınken biz ayrılalım" derim. Ne onun namusuna zarar veririm, ne de kendi namusuma. Üstelik ayrıldıktan sonra da hemen kimseyle birlikte olmam...

Kızınızın babası Timmy Alejtanij'le ne zaman evlendiniz? 1991 yılında evlendim, 2010 yılında ayrıldım. En uzun süren evliliğim onunladır.

Ona da âşık olmadınız mı?

Ona laf söyletmem, çünkü o, adam gibi adamdı. Bazen duygusal bir müzik çaldığında aklıma geliyor. Alkolü yoktu, sigarası yoktu, herhangi bir kötü alışkanlığı yoktu! Özel biriydi. Masaya vurdu mu, 20 kişiyi devirirdi. Maddi manevi yürekli bir adamdı. Çok akıllıydı, baş edemedim.

Madem bu kadar değer veriyordunuz, neden ayrıldınız?

Dolduruşa geldim. Etrafımızda çok dalkavuk besliyoruz. Adam "Amerika'da yaşayalım" dedi, ben burada olmak istiyordum. Çok pişmanım.

Yine bir araya gelme ihtimaliniz var mı? Hayır, asla olmaz.

ENRICO İLE MASUM BİR ŞEYLER YAŞADIK

Kızınızla tüm evliliklerinizi paylaştınız mı?

Tabii ki! Çünkü ölürüm, kalırım; bir gün, bir gece kulübünde tanışırlar, birbirlerini tanımazlarsa, aralarında bir şey olur diye korkuyorum.

Bu paranoyakça bir düşünce değil mi?

Maalesef erkeklerin hiçbirine güvenmiyorum. Kızımı hepsinden koruyorum.

Enrico Macias ile aranızda neler oluyor?

Kıbrıs'ta Erkan Özerman ile birlikteydik. Ortam güzeldi ve aramızda masum bir şey gerçekleşti. Ama bununla ilgili konuşmak istemiyorum.

MAL VARLIĞIM ARTIK KIZIMIN ÜSTÜNDE DEĞİL

Kızınızın yaşadığı bu trajik olaydan sonra nasıl bir önlem aldınız?

Çocuğum yıllardır bir kapsülün içindeydi ama şimdi o kapsül kırıldı; dış dünyayı öğrendi. Ama kimse "Ahu Tuğba tüm mal varlığını kızına bırakıyor" diye heveslenmesin! Bu adamların amacı; kızım Amerikan vatandaşı diye onunla evlenip Amerikan vatandaşı olmak, hem de malların üzerine konmak! Ama yemezler! Ben bugüne kadar araba da alsam, ev de alsam kızımın üzerine yapıyordum. Geçen gün hepsini onun üzerinden alıp aile şirketimize devrettik.

Yaşananları kızınızın babasına niye söylemediniz?

Çünkü eski eşim normal bir insan değil. Kızının başına bunların geldiğini bilse; kan gövdeyi götürür. Bu ülkede polis varken, sorunları niye başka yollarla çözelim ki!

BAŞAK ÇOKAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum