AJDA PEKKAN'DAN, TURGUT ÖZAL'A, CÜPPELİ HOCA'DAN, MERAL AKŞENER'E! HERŞEY BU RÖPORTAJDA!..

AJDA PEKKAN'DAN, TURGUT ÖZAL'A, CÜPPELİ HOCA'DAN, MERAL AKŞENER'E! HERŞEY BU RÖPORTAJDA!..

Haberler.com'un YouTube kanalında Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan 'Haber Bahane' programının konuk olan Seyhan Soylu, çift cinsiyetli doğmasından, harem kurma isteğinden ve siyasete olan ilgisinden bahsetti. Her sözü olay her anlatımı haber bombası gibiydi.

Başarılı sunucu Gökay Kalaycıoğlu’nun soruları karşısında dobra dobra konuşan Seyhan Soylu, siyasetten cinselliğe her konuda konuştu.  Söyleşinin konu başlıkları şöyleydi: "Çocukluğun nasıl geçti?", "Ailen için hermafrodit bir evlat sahibi olman zor muydu?", "Neden Filiz Akın'a benzemek için ameliyat oldun?", "Harem kursaydın kimleri alırdın?", "13 yaşında hormon tedavisi almak sana ağır gelmedi mi?" ve "Bedenin ve kalbinin kadın, zihnin de erkek olduğu doğru mu?"

İşte Gündeme oturacak haber başlıkları:

"Özal‘ın önünde neden soyundum. Bana bu eylemi kim yaptırdı?"

   Seyhan soylu: Ben Turgut Özal’ın önünde 18 yaşındaydım o zamanlar. Maret’in açılışında Güneş Taner vardı. Üzerinde   “no no no” tişötü vardı.   Amerika’da eşcinseller giyiyormuş. Bana da Nazlı Ilıcak giydirdi.  Maret’in açılışına gönderdiler. Ben de protesto için üzerimdeki deri ceket vardı. Onu açayım derken üzerimdeki tişörtte yırtıldı.  Göğüslerim ortaya çıktı. Turgut Bey üzerine düştü. Turgut Bey başbakanken… Olay yanlışlıkla oldu. Ben aslında tişörtü gösterecektim. “

Ahmet Özal babasının göğüslerime Düşmesi Konusunda ne söyledi? 

Seyhan Soylu: daha sonraki yıllarda cumhurbaşkanımız Turgut Özal’la karşılaştığımda, sayın cumhurbaşkanım çok edepsizlik yaptım özür dilerim dedi. Olsun gençlik hatalı onlar dedi. Yıllar sonra Ahmet Özal dedi ki, babam oraya düşünce çıkmaz dedi.  Yani çok affedici bir aile hoş gördüler…

"İlk defa açıklıyorum; Ajda Pekkan üvey annem."

Seyhan Soylu: Babamın dokunduğu her kadın benim annemdi.  Ajda Pekkan’la aşk yaşamış benim babam. İlk defa söylüyorum. Ona karşı tutkum var benim. O da benim annem gibiydi. Çok özel bir kadın. Babam Ajda Pekkan maceralarını anlatırken annem trip yapar konuşmazdı.  Ajda Hanım babamı en yakın arkadaşıyla aldatmış. O da büyükelçiydi…

"Ahmet Davutoğlu o masada oturtulmamalı."

Seyhan Soylu: Davutoğlu bu ülkede başbakanlık yapmış Tayyip Bey’in desteğiyle gelemeyeceği mevkilere gelmiştir. Daha sonra Tayyip Bey’in ardından ihanet etmiş çıkış noktasına. Ben küs olsam da geçmişimi hiç konuşmam. Şimdi hesap soruyor. O tarihte başbakandı. Hesap soruyor işte haziranla bir sonraki seçim arasında bombalanma olaylarını. Eğer sen namuslu ve dürüst bir adam olmuş olsan sen o tarihte başbakandın hesabını sorsaydın. Şimdi hangi yüzle millete neyi ifade edeceksin. 

Erkek olarak kalmış olsaydım İslami kurallar içerisinde Tansu Çiller, Meral Akşener, Fatma Şahin, Güler Sabancı’yı eş olarak alırdım.

Seyhan Soylu: Erkek olarak tercih etseydim hayatımı, İslami şartları yerine getirip dört tane alırdım.  Mesela şeyi alırdım. Meral Akşener’i alırdım. Dominant karakterleri alırdım. Mesela Güler Sabancı’yı alırdım.  Kadın olarak Tansu Çilleri isterdim.  Bunlardan birisi de Fatma Şahin olurdu. Ben zekâ aşığıyım aptal bir erkekle birlikte olmam. Ama Meral Hanım buna itiraz etmezdi. Çünkü altılı masada oturdukları için toplantı yapar gibi idare ederlerdi. Ben bile haremde olmayı asla kabul etmem.

Seyhan Soylu’nun kimlik adı nedir?

Seyhan Soylu: Adımı Kezban olarak yaptım. Ailemin koyduğu isim Seyhan’dı. Kezban saflığı temsil ettiği için bu ismi aldım. Öyle algılamıştım. Kimlikte Kezban olarak geçiyor. Ama Seyhan Soylu’yu kullanıyorum.

"Tayyip Erdoğan için "neden canım feda ederim" diyorum."

Seyhan Soylu: Tayyip Bey, Allah geçinden versin.  Benim ömrümden ömür nasip eylesin ona. Hakkın rahmetine kavuşunca değeri anlaşılacak.  Ben ulusalcıyım. Ben Ak Partiye hiç oy atmadım.  Ben muhalif biriyim. Ama muhalefette yeterli bir kapasiteyi henüz göremediğim için bu ülkeye hizmet edecek kişinin Tayyip Bey olacağını düşünüyorum.

Tayyip Erdoğan vefat ederse Ak Parti’de cumhurbaşkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ali Babacan da Başbakan olur parlamenter Sisteme geçilir.

Seyhan Soylu: Tayyip Bey, Allah geçinden versin vefat ederse, Cumhurbaşkanı kim olmalı derseniz. Bana göre o makama oturabilecek Mevlut Çavuşoğlu çok iyi bir cumhurbaşkanı olur. Parlamenter Düzende başbakanlığa da Ali Babacan oturmalı derim. Bayraktar da Milli savunma Bakanı olur. Süleyman Bey’in de yerinde kalması gerekir.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın zekâsı beni tahrik ediyor.

Seyhan Soylu: Kıvanç Tatlıtuğ’la birlikte olmaktansa, aşk olarak.  Cübbeli Ahmet Hoca’yı tercih ederim. Cübbeli Ahmet Hoca, çok zeki bir adam zekâsı tahrik ediyor beni.  İnanılmaz seksi buluyorum onu. İnanılmaz zeki. Evli olmasa evlilik teklif etse kabul ederim. Ben üçüncü ya da dördüncü eşi olamam.  Allah hidayetini muhafaza etsin. Çok değerli bir adam. Bak ona da bir şey olsa kıymeti sonradan bilinecek. Bir Adnan hoca gibi İslamiyet’i kullanarak ayaklar altına almış bir adam değil.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.