Alihan... YEPYENİ ALBÜMÜ İLE YILLAR SONRA YİNE YENİ YENİDEN !..

Alihan... YEPYENİ ALBÜMÜ İLE YILLAR SONRA YİNE YENİ YENİDEN !..

Yıllar önce "Bu Kadın Neden Ağlıyor" diyerek ortalığı ayağa kaldıran Alihan, yıllar sonra yeniden hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşıyor...

Alihan "Bu Kadın Neden Ağlıyor" isimli çalışmasının ardından yeni bir çalışma ile yeniden müzik dünyasına "merhaba" denmeye hazırlanıyor.

"Bu Kadın Neden Ağlıyor" diyerek ortalığı ayağa kaldıran kimi zaman gündem yaratarak hatta gündem olarak, kimi zaman da kendini geriye çekerek başarılı bir kariyer oluşturan Alihan müzik dünyasına olan küskünlüğünü bozarak yeniden doğmaya hazırlanıyor.

Dediğinden, düşündüğünden bir adım geri atmayarak hep bildiklerini söyleyen, bu sebeple bazen zorluklarla da karşılaşan sanatçı; "müzik sevdası küskünlük, kızgınlık dinlemez, üretmeyi engellemez. Alihan'ı da engellemez" diyerek hayranlarıyla yeniden buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Alihan, "2015 Her mevsim bende kış & Sahte Sevgililer" adlı 10 şarkıdan oluşan albümünü tamamladı.

Sanatçı söz ve müziği kendisine ait olan albümün kayıtlarında Sedat Sakarya ile çalıştı. Birbirinden duygusal şarkıların yanı sıra birde Ankara tarzında eser yazıp besteleyen bunu da albümünde seslendiren sanatçı farklı bir yönünü? de ortaya koymuş oldu.

Prodüktörlüğünü Yunus Taşkın'ın yaptığı albümde yer alan "Her Mevsim Bende Kış" adlı şarkısına, ünlü yönetmen Erkan Nas tarafından klip çekildi. Klip başta Kral Tv olmak üzere tüm müzik kanallarında büyük ilgi gördü.

"Erkeklerin mutluluğu kadınların mutluluğundan geçer. Biz yalan sevgilerle, yanlış işlerle onları kandırdığımızı sanıyoruz ama farkında değiliz ki asıl kötülüğü biz kendimize yapıyoruz." diyen Alihan, bu sebeple çalışmasını kadınlara ve insan kıymeti bilen erkeklere adadığını söylüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.