Alişan... 'BUGÜN İTİBARIYLE YENİ BİR HAYATA BAŞLIYORUZ!'

Alişan... 'BUGÜN İTİBARIYLE YENİ BİR HAYATA BAŞLIYORUZ!'

Ailesi ve çocuğunun bakıcısıyla birlikte Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde yaptığı kazanın ardından Instagram hesabından bir paylaşım yapan şarkıcı Alişan, bugün itibariyle yepyeni bir hayata başladıklarını belirtti.

Alişan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

* Bugün itibariyle yepyeni bir hayata başlıyoruz biz.

* Allah'ım bizi annemize, babamıza, ailemize, sevdiklerimize bağışladı ve o korkunç kazadan, paramparça olmuş arabadan sağ salim çıktık çok şükür.

* Öndeki Marianne bizim dadımız, çocuğumuza bakan ve dün kendi canını hiçe sayarak, araba taklalar atarken evladımın üzerine kapanarak belki de onu ölümden kurtaran can. Allah ondan bin kere razı olsun.

* Bir de Dürdanemiz var evimizin eli ayağı. Kaza haberini duyduğu anda ne yapacağını bilemeyen ve bizi sapasağlam gördüğünde boynumuza sarılan canımız.

* Yani diyeceğim o ki iyiliğin kimden geleceği, kimin sizin için dualar ettiğini bilemezsiniz.

* Bu arada o kadar fazla arayan, soran, geçmiş olsun dileklerini arayarak, mesaj atarak ya da sosyal medyadan ileten oldu ki, Allah'ım hepinizden razı olsun. Allah'ım eksikliğinizi göstermesin.

* Hayat dostlarla, arkadaşlarla ve seni sevenlerle güzel. Allah'ım hepimizi kazalardan, belalardan, nazarlardan korusun.

alisan_yenihayat_paylasim.jpg

 Öte yandan Buse Varol da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hamile olduğunun müjdesini verdi.

"BİZİ BURAK VE KARNIMDAKİ 5 HAFTALIK BEBEĞİMİN MELEKLERİ KORUDU"

Kaza sonrası Instagram hesabından eşi Alişan ve 2 yaşındaki çocuklarıyla bir pozunu paylaşan Buse Varol, şu ifadeleri kullandı:

"Allah'a binlerce şükürler olsun, biz yeni bir hayata başladık. Allah evladıma, bana, eşime ve dadımıza bir şans daha verdi.

İnanılmaz korkunç ve felaket dakikalar yaşadık. Bir daha yaşatmasın Allah'ım. Hiç kimseye..

Bu süreçte arayan, mesaj atan, DM'den yazan, bir şekilde bize ulaşmaya çalışıp, bizi merak eden herkese çok teşekkür ederim.

Ne kadar çok sevenimiz varmış. Ne güzel insanlar biriktirmişiz. Ne kadar şükretsem de az kalır.

Bizi Burak'ın ve karnımdaki 5 haftalık bebeğimin melekleri korudu buna eminim. Allah bizi resmen pamuklara sarıp korudu.

Ufak tefek yaralarla atlattık. Ailelerimize bağışladı Allah.Yazacak çok şeyim var ama sığdıramam.Yanımızda olan herkesten Allah razı olsun."


busevarol_kaza_paylasim.jpg

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.