Almeda Abazi Türkiye'ye yerleşti... ARTIK BİR DÜNYA GÜZELİMİZ VAR!...

Almeda Abazi Türkiye'ye yerleşti... ARTIK BİR DÜNYA GÜZELİMİZ VAR!...

Türkiye'deki ilk işi kişisel imaj çalışması için fotoğraf sanatçısı Ali Eşitmez ile çalışan Dünya Güzeli Almeda Abazi estetik pozlarıyla ve objektif karşısındaki rahatlığı ile dudak uçuklattı.

2008 Miss Globe Dünya Güzeli Türkiye'ye yerleşti. Türkiye'ye yerleşme sebebi olarak annesinin Türkiye'de ki işlerinin yanı sıra Dünya'ya Türkiye'den açılmayı daha uygun gördü. 17 yaşına geçen ay basan Dünya Güzeli kariyer planlamasını şimdiden yapıyor. Okul eğitimini de Türkiye'de sürdürecek olan Dünya Güzeli Lise 3. Sınıftan başlayarak eğitimine devam edecek. Çocukluğundan beri sahnede olmayı çok seven Almeda Abazi tam bir Beyonce hayranı. Bir gün sahneye çıkar ve albüm de yaparsam dünyada Beyonce'un tek rakibi olacağım dedi. Oyunculukta da kendine çok güvendiğini söyleyen Almeda Abazi ülkemizde Adanalı dizisinde Maraz Ali karakterini canlandıran Mehmet Akif ve Arnavutlukta "Selvi Boylum Al Yazmalım" filmi ile tanıdığı Türkan Şoray'a hayran olduğunu belirtti. Oyunculuğuna güvenen Dünya Güzeli Türkan Şoray kurallarından da haberdar. Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerlidir dedi. Ayrıca 5 yabancı dil bilen Almeda Abazi anadili Arnavutçanın yanı sıra Türkçe, İngilizce, İtalyanca, İspanyolca ve Portekizce konuşuyor.'Bilgi ve Kültürün her daim fiziksel güzelliğin önünde olduğunu' da dünya güzeline yakışır bir üslupla vurguladı.

2008 Miss Glob güzeli Almeda Abazi ülkesi olan Arnavukluk' a önemli bir gurur yaşattı. Yaşamını devam ettirmek için Türkiye' yi tercih eden Almeda Abazi eğitimini de ülkemiz de sürdürecek. Türk eğitim ve öğretimine çok güvendiğini söyleyen Almeda Abazi, Arnavutluk' dan bir çok gencin eğitimini Türkiye' de sürdürdüğünü söylerken bu şansı yakalamasının kendisi içinde önemli olduğunu vurguladı. Tarhan kolejinde eğitimi için kayıt yaptıran dünya güzeli, allah vergisi güzellik bilgiyle donatılırsa tam anlamıyla güzellik olurda dedi. 16 yaşındaki dünya güzeli Almeda Abazi Türkiye' ye uyumda zorlanmayacağını söylerken sonuçta bende bir müslüman ailenin kızıyım müslüman doğdum müslüman öleceğim diyerek ülkemizi tercih edişindeki ilk sebebi açıklamış oldu. Arnavutluk örf, adet, gelenek ve görenekleri Türkiye' den farklı değil insanlar çok sıcak ve bu konular Türkiye' de mutlu ve başarılı olmam için yeterli dedi. Önümüzdeki günlerde önemli projelerde ne kadar yetenekli olduğunu da göstereceğini söyleyen Almeda Abazi artık Arnavutluk güzeli olmaktan çıktım evrensel bir güzel oldum elimden geldiğince de dünya gençliğine örnek olacağım dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.