Alpay Kulay-Viki Karnezi... YILIN EN SEKSİ KLİBİNDE, İÇ GICIKLAYICI BİR DÜET !..

Alpay Kulay-Viki Karnezi... YILIN EN SEKSİ KLİBİNDE, İÇ GICIKLAYICI BİR DÜET !..

Alpay Kulay ile Yunan şarkıcı Viki Karnezi, altı şarkılık “Düet” adlı çalışmalarını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Ege’nin iki kıyısını çok özel bir müzik albümü buluşturuyor. Müzik dünyasının dev sanatçılarından ilk albümlerine inanılmaz bir destek alan Alpay Kulay ile Yunan şarkıcı Viki Karnezi, altı şarkılık “Düet” adlı çalışmalarını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

 

Genç şarkıcı Alpay Kulay ile Yunan şarkıcı Viki Karnezi, “Düet” adlı çok özel bir albümle müzik dünyasına merhaba dedi. Sezen Aksu’dan Ozan-Kenan Doğulu Kardeşler’e ve Fuat Güner’e kadar birçok usta sanatçının gönüllü olarak destek verdiği altı şarkılık “Düet” adlı albümde, müzik dünyasının öncü ve lider isimlerinin imzası var. Albüme katkıda bulunan müzik dünyasının büyük ustaları, yaptıkları hiçbir çalışmadan ücret almadı.

Dünyaca ünlü müzisyenler buluştu

Sezen Aksu, Kenan Doğulu ve Fuat Güner gibi ünlü sanatçılar, genç şarkıcılara bestelerini ücretsiz verirken, Ozan Doğulu da stüdyosunun kapılarını Alpay Kulay ve Viki Karnezi’ye sonuna kadar açtı. Yunan müzisyen Thanos Georgoulas da Ege Denizi’nin iki yakasını buluşturan albümün tüm aranjmanlarını yaparak bu dostluk köprüsüne kayıtsız kalmadı ve gönüllü olarak destek verdi.

Albümün mix ve master çalışmaları da ünlü İtalyan sanatçı Matteo Cifelli tarafından New York ve Londra’da gerçekleştirildi. Ülkesinde birçok Altın Plak ödülü bulunan ünlü sanatçı Thanos’un bestelediği şarkının Türkçe sözlerini ise, Fuat Güner yazdı. Daha önce Mustafa Sandal ile Yunan şarkıcı Natalia’nın düet şarkılarına da söz yazan ünlü sanatçı Thasos Vousyatzis, “Düet” albümünün Yunanca sözlerine de imza attı. Ünlü sanatçı Kenan Doğulu, “Düet” adlı albümde yer alan şarkısının kayıtları sırasında stüdyodan bir an olsun ayrılmazken, Fuat Güner ise kayıtlar sırasında Alpay Kulay ile Viki Karnezi’ye müzik koçluğu yaptı. Ozan Doğulu’nun ücretsiz olarak tahsis ettiği stüdyosundaki canlı enstrüman kayıtlarında ise, Türkiye’nin ve Yunanistan’ın çok ünlü müzisyenleri görev aldı.

Sezen’in bir şarkısına iki klip birden

Sevgi ve aşkı anlatan altı çok özel şarkının yer aldığı “Düet” adlı albümün ilk klibi, Sezen Aksu’nun “Şanıma İnanma” adlı şarkısına iki ayrı versiyon olarak hazırlandı. Alpay Kulay & Viki Karnezi, klibin ilk versiyonunda şarkıyı Türkçe-Yunanca seslendirdi. İkinci versiyonda ise, Alpay Kulay şarkıyı Türkçe seslendirirken güzel şarkıcı Viki Karnezi ise oyuncu olarak kameraların karşısına geçti. Ücretsiz olarak tahsis edilen Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde klasik bir otomobilin içerisinde çekilen klibin yapımcılığını 2adam1madam Film’den Ali İnsancıl üstlenirken, yönetmenliğini ise Derya Karaköse yaptı. Kliplerin color çalışmasını Matte Post bünyesinde Hollywood için de önemli projeler gerçekleştiren İngiliz colorist David Gabris yaptı.

Bir Ahmet San prodüksiyonu

Bestesinden sözüne, müziğinden aranjörüne ve albüm koçlarına kadar ünlü müzisyenlerin katkıda bulunduğu “Düet” adlı bu çok özel albümün yapımcısı ise, ünlü organizatör Ahmet San. Dünyaca ünlü starları ülkemize getiren ünlü organizatör Ahmet San, yıllardır müzik yapımcılığından uzak duruyordu. Türkiye ve Yunanistan’da birçok önemli albümü müzikseverlere kazandıran Avrupa Müzik ile birlikte albüme yapımcı kimliğiyle imza atan Ahmet San, genç şarkıcı Alpay Kulay’ın müzik dünyasında zirveye çıkacağına olan inancını da göstermiş oldu.

İŞTE ALPAY KULAY VE VİKİ KARNEZİ'NİN "ŞANIMA İNANMA" İSİMLİ YILIN EN SEKSİ VİDEO KLİBİ..

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum