Altın Güvercin Beste Yarışması... EDİS İLE FİNAL YAPTI!..

Altın Güvercin Beste Yarışması... EDİS İLE FİNAL YAPTI!..

Edis, geçtiğimiz gün Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali’nin kapanış konserini gerçekleştirdi.

Kuşadası Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen konser öncesi basın mensuplarına konuşan Edis, “Altı yıl aradan sonra böyle güzel ve eski  bir yarışmanın, “Ben çok eski zamanlarına yetişemesem de” yeniden düzenlenmesi bence çok güzel bir şey.

Katılan herkese bol şans ve başarı diliyorum.” şeklinde konuştu.

21 Aralık’ta askere gideceğini söyleyen Edis, yılbaşında askerde olacağını ve eğer komutanları izin verirse orada askerlere bir moral konseri vermeyi cok istediğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Haluk Levent’in kanser hastası hayranları Nida’yı ziyaret etmesiyle ilgili de konuşan genç popçu “Haluk abi bence bu ülke için çok önemli bir insan zaten aynı zamanda kendisi benim akrabamdır.

Nida ile ve ailesi ile bir kaç aydır telefonla görüşüyorduk zaten fakat Amerika da olduğum için ziyaret edememiştim geldiğimde Haluk abimle birlikte Nida’yı ziyaret ettik hem biz hem onlar çok mutlu oldular.” dedi.

Konserde kendi şarkılarının yanı sıra Kenan Doğulu’dan “Çakkıdı” ve Mor ve Ötesi’nden “Bir Derdim Var” gibi şarkıları da seslendiren Edis, sahne performansıyla seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı.

altinguvercin_birinci.jpg

Edis’in muhteşem sahne performansının ardından düzenlenen törenle ödüller sahiplerini bulurken, en iyi yorumcu ödülünü  Duygu Karakuş  kazanırken, Altın Güvercin Beste Yarışmasının gelenekselleşen Barış Manço Onur Ödülü bu yıl ünlü yorumcu Alpay’a verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.